Queen rules! Οι 4 μεγάλες παραξενιές της Βασίλισσας Ελισάβετ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Queen rules! Οι 4 μεγάλες παραξενιές της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η 95χρονη μονάρχης διαθέτει μερικές απρόσμενες ιδιοτροπίες.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η μακροβιότερη μονάρχης στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού βρίσκεται στον θρόνο τα τελευταία 70 χρόνια. Η 95χρονη μονάρχης έχει επιστρέψει δριμύτερη στα καθήκοντά της μετά την περιπέτεια της υγείας της και όπως φαίνεται χαίρει άκρας υγείας. Η βασίλισσα πρόσφατα έστειλε τις ευχές της σε ολόκληρο τον κόσμο με ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα που συγκέντρωσε ρεκόρ προβολών.

Η Ελισάβετ δεν θα μπορούσε να είναι μία ανάμεσά μας και φημίζεται κυρίως για τις ιδιορρυθμίες της σε θέματα φαγητού. Όλοι γνωρίζουν ότι η βασίλισσα τελειώνει κάθε ημέρα της με ένα ποτήρι σαμπάνια ενώ αποφεύγει κάθε άλλο είδος αλκοολούχου ποτού. Ας δούμε όμως μερικές ακόμη ιδιοτροπίες της πολυαγαπημένης βασίλισσας.

Οι 4 μεγάλες «παραξενιές» της βασίλισσας Ελισάβετ

https://www.instagram.com/p/CX3L7HYMFXe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1 Τζιν και νερό για λαμπερά κοσμήματα

Εάν θέλεις τα κοσμήματά σου να φαίνονται εξίσου λαμπερά με αυτά της βασιλικής οικογένειας, ένα νέο μυστικό από μια πηγή κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να σε βοηθήσει να το πετύχεις. Δύο απλά καθημερινά υλικά αρκούν για να γυαλίσεις όλα τα ακριβά κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια σου. Σύμφωνα με την Angela Kelly, βοηθό της βασίλισσας, τα κοσμήματα της Αυτό Μεγαλειότητας καθαρίζονται με ένα μείγμα τζιν και νερού. Ναι κι όμως!

«Λίγο τζιν και νερό αρκούν για να δώσουν στα διαμάντια επιπλέον λάμψη. Εγώ προσθέτω και μια σταγόνα υγρό πιάτων για καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε η Kelly. Εννοείται πως τα κοσμήματα της βασίλισσας καθαρίζονται συχνά από εξειδικευμένο προσωπικό ωστόσο αυτή η μέθοδο χρησιμοποιείται στο παλάτι για το τελικό φινίρισμα.

#2 Αυστηρά με μαχαιροπίρουνο

Σύμφωνα με τον πρώην σεφ του παλατιού, Ντάρεν Μακ Γκρέιντι, η βασίλισσα Ελισάβετ απεχθάνεται οτιδήποτε καταναλώνεται με τα χέρια για αυτό και δεν θα μπορούσε ποτέ να φάει ένα burger. Το μπιφτέκι της θα πρέπει πάντα να είναι χωρίς ψωμάκι, προκειμένου να μπορεί να το κόψει με μαχαιροπίρουνο (όπως συνηθίζει να τρώει οποιοδήποτε τρόφιμο), ενώ απαγορεύει την κατανάλωση πίτσας σε όλους τους ενοίκους του παλατιού καθώς ως γνωστόν δεν της αρέσει καθόλου. Για παράδειγμα η 95χρονη μονάρχης δεν τρώει ποτέ τις μπανάνες της χωρίς μαχαιροπίρουνο με αποτέλεσμα να σερβίρονται πάντοτε καθαρισμένες.

#3 Την κόρα να βγάλεις

Η βασίλισσα Ελισάβετ απολαμβάνει τα sandwiches όσο εμείς οι «κοινοί θνητοί», με το αγαπημένο της σνακ να είναι sandwich με τόνο, μαγιονέζα και αγγούρι. Ο πρώην royal σεφ, Όουεν Χότζσον, είχει δηλώσει στην The Telegraph, πως απαγορευόταν τα sandwiches να έχουν την κόρα του ψωμιού.

#4 Οι αμυλούχοι υδατάνθρακες απαγορεύονται

Η βασίλισσα Ελισάβετ λέγεται ότι δεν τρώει ποτέ τροφές πλούσιες άμυλο όταν δειπνεί μόνη της. Τα ζυμαρικά, οι πατάτες και το ρύζι είναι μερικές από τις τροφές που βρίσκονται συχνά εκτός του royal μενού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

queen elizabeth2

Βασίλισσα Ελισάβετ: Με πάρτι και με δορυφόρο στο διάστημα οι γιορτές για τα 70 χρόνια της στον θρόνο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton

Ο Harry και η Meghan Markle στο στόχαστρο- Τα tweets που ερευνά η αστυνομία