Η Kate Middleton δεν είναι τυχαία η αγαπημένη της Ελισάβετ - Το άγνωστο παρελθόν με τη μαμά της

Η Kate Middleton δεν είναι τυχαία η αγαπημένη της Ελισάβετ - Το άγνωστο παρελθόν με τη μαμά της

Ξέρουμε και μία πολύ βασική πληροφορία για τα φετινά της γενέθλια που γίνεται 40 ετών.

Ξέρεις πια πως η Kate Middleton είναι η αγαπημένη της βασίλισσας Ελισάβετ. Δεν έχει ειπωθεί δημόσια, αλλά είναι από τις περιπτώσεις που δε χρειάζεται κιόλας να ειπωθεί κάτι. Φαίνεται. Η δούκισσα του Cambridge είναι ένα κορίτσι που ακολουθεί κατά γράμμα τους γραπτούς και άγραφους νόμους του παλατιού, με αποτέλεσμα η Ελισάβετ να μπορεί να την εμπιστευτεί σε κάθε βήμα της πορείας.

Πολλές φορές έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ της ως του βασιλικού μέλους που διακρίνεται από επαγγελματισμό σε κάθε δημόσια υποχρέωση και κάπως έτσι, η βασίλισσα ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω της. Ποιο είναι, όμως, το μυστικό της επιτυχίας της στην πραγματικότητα των royals;



Η μαμά της έπαιξε καθοριστικό ρόλο

Η ειδική στον βασιλικό τομέα, Ingrid Seward, ισχυρίζεται πως αιτία για την τόσο σωστή συμπεριφορά – πρότυπο της Kate Middleton είναι η μαμά της, Carole. Η Carole κατείχε πάντα πολύ ιδιαίτερη θέση στη ζωή της κόρης της και φαίνεται πως ο χαρακτήρας της καθρεφτίζεται στην Kate. «Η Kate είναι προϊόν της μαμάς της. Την ανέθρεψε να κάνει τα πάντα στην τελειότητα. Έμαθε να τα κάνει ταξιδεύει με ιστιοπλοϊκό, να κάνει ορειβασία και σκι. Της άρεσε να μαγειρεύει, να ντύνεται και να φτιάχνει ρούχα. Έμαθε πιάνο, ο μπαμπάς της την έμαθε να παίζει τένις σε υψηλό επίπεδο. Όλες αυτές οι ικανότητες ήρθαν επειδή η φιλόδοξη μητέρα της την παρότρυνε να μάθει. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει», είπε.

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Kate Middleton – Τα κλάματα εξαιτίας του William

Το ταλέντο της με τους ανθρώπους

Η Kate έχει χάρισμα με τους ανθρώπους και αυτό είναι κάτι που, σύμφωνα με την ειδικό, οφείλεται στο ότι είναι υπομονετική και μπορεί να ακούει τους άλλους. «Ανακάλυψε ότι έχει αυτήν την ικανότητα με τους ανθρώπους, είναι πολύ καλή με τους πολύ νέους και τους πολύ γηραιούς», είπε χαρακτηριστικά.



Τα φετινά της γενέθλια

Στις 9 Ιανουαρίου του 2022, η Kate Middleton θα γίνει 40 ετών, αλλά οι εορτασμοί για τη μεγάλη μέρα δεν προβλέπονται το ίδιο «μεγάλοι», ειδικά λόγω του COVID. «Το πιο πιθανό είναι να γίνουν ήπιοι εορτασμοί για τη δούκισσα. Δεν ήθελε τίποτα υπερβολικό ούτως ή άλλος. Δεν είναι του τύπου της. Ειδικά, όμως, λόγω της παρούσας κατάστασης, είναι πιθανό όλα να είναι πιο ήπια», είπε πηγή στην DailyMail.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για πρώτη φορά όλα τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου ποζάρουν μαζί στην ίδια φωτογραφία

Ο Πρίγκιπας Κάρολος κάνει την έκπληξη και μιλά για τον γιο του Harry για πρώτη φορά μετά το Μegxit

Το σχολείο του πρίγκιπα Archie δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που πηγαίνουν τα ξαδέρφια του