Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε την ερώτηση για το χρώμα του μωρού της Meghan και του Harry

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε την ερώτηση για το χρώμα του μωρού της Meghan και του Harry

To Νέο βιβλίο για τη ζωή των fantastic four - Harry, Meghan, Kate, William -έκτυβε μια αποκάλυψη.

Πολλά είχαν ακουστεί μετά την περιβόητη εκείνη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey και την αποκάλυψη των Sussexes πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε σχολιάσει το φύλο που θα είχε το μωρό που περίμενε το 2018 η Markle.

Κι ενώ το όνομα της πριγκίπισσας Άννας ήταν εκείνο που είχε διαρρεύσει για το απρεπές σχόλιο, ένα νέο βιβλίο υποστηρίζει πως ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος εκείνος που σχολίασε τον τόνο δέρματος που θα είχε το παιδί του μικρότερου γιου του και της πάλαι ποτέ ηθοποιού.

Το σχόλιο του Καρόλου

Σύμφωνα με τον Christopher Andersen και το βιβλίο “Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan” το οποίο έχει καλά κρυμμένες πληροφορίες από το Παλάτι, το πρωινό της 27ης Νοεμβρίου 2017, το πρωινό εκείνο που ανακοινώθηκαν τα νέα του αρραβώνα του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle, ο πρίγκιπας Κάρολος είπε αστειευόμενος στην Καμίλα «Αναρωτιέμαι τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά τους».

markle egkios 3

Τελικά ποιος Royal έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο της Meghan και του Harry; (video + photos)

Πηγή από το Παλάτι ανέφερε πως η Καμίλα εξεπλάγη από την ερώτηση και απάντησε:

«Θα είναι υπέροχα, είμαι σίγουρη»!
Χαμηλώνοντας τη φωνή του, ο Κάρολος είπε
«Εννοώ, ποιος θα είναι ο συνδυασμός των παιδιών τους».
Σχολιάζοντας το νέο βιβλίο, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Κάρολου απάντησε στην Post:
«Όλο αυτό είναι προϊόν φαντασίας και δεν θα κάνουμε παραπάνω σχόλιο» ενώ ο εκπρόσωπος των Sussexes αρνήθηκε να σχολιάσει το νέο βιβλίο.



Πώς δημιουργήθηκε η κρίση

Στο βιβλίο επισημαίνεται πως τα σχόλια του Κάρολου, μεγάλωσαν και έφτασαν σε τοξικό επίπεδο όταν πια έφτασαν στα αυτιά του Harry και της Meghan.
Στη συνέντευξη του Μαρτίου, η Meghan είχε υποστηρίξει πως υπήρξαν ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του γιου του Harry όταν αυτός γεννηθεί.

Η Meghan και ο Harry μίλησαν για κατά μέτωπον συζητήσεις ενώ στο βιβλίο τονίζεται πως ο Κάρολος πλήρωσε αυτή του την περιέργεια μετατρέποντάς τον σε ρατσιστή.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, τονίζει πως η κρίση αυτή ανάμεσα στους Sussexes γιγαντώθηκε από τους λεγόμενους άντρες με τα γκρι μέσα στο Παλάτι.

Harry κατά Καρόλου

«Η ερώτηση που ο Κάρολος έκανε αθώα, έγινε ηχώ στο Παλάτι», τονίζει ο συγγραφέας, περιγράφοντας πως οι ψίθυροι δεν σταμάτησαν και τροφοδοτήθηκαν από το γεγονός πω;ς δεν υπήρχε ξανά μέλος με Αφροαμερικάνικη καταγωγή στη βασιλική οικογένεια.

Ο Ηarry που άκουσε όσα ειπώθηκαν, έφτασε να λάβει τον λόγο από τον πατέρα του με τον Κάρολο να του λέει πως παραείναι ευαίσθητος με το θέμα.

Ο William από την άλλη φέρεται αν τόνισε πως το σχόλιο για το σκούρο δέρμα ήταν μεν χωρίς τάκτ αλλά όχι σημάδι ρατσισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολύ σκληρός παππούς ο Κάρολος: «Ο Archie δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας»

Πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια για τον Archie που λίγοι πρόσεξαν - Η επιγραφή στη θήκη του tablet

Meghan Markle: Οι γιορτές με τον Archie και τη Lili και η αντίδραση του Harry στη μετακόμιση