Πρίγκιπας Andrew: Κι άλλες αποκαλύψεις έρχονται στο φως! «Είναι ένας φρικτός, άσχημος άντρας»

Ιωάννα Τζανή
Πρίγκιπας Andrew: Κι άλλες αποκαλύψεις έρχονται στο φως! «Είναι ένας φρικτός, άσχημος άντρας»

Όσα αποκάλυψε η πρώην υπηρέτρια του δούκα για την ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπό της.

Μετά τις αποκαλύψεις για το ένοχο παρελθόν και τη σεξουαλική παρενόχληση για την οποία κατηγορείται ο πρίγκιπας Andrew, έρχονται στο φως λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του που ρίχνουν ακόμη περισσότερη λάσπη στο πρόσωπό του και φανερώνουν την κακότροπη πλευρά του.

Με αφορμή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 61χρονος ύστερα από την απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να του ξηλώσει τίτλους και αξιώματα, η πρώην υπηρέτρια του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, Charlotte Briggs, υπερασπίστηκε δημόσια τις αποκαλύψεις που σπιλώνουν το όνομά του και του επιτέθηκε ανοιχτά, λέγοντας ότι είναι ένας «φρικτός άνθρωπος».

prigkipas andrew diki

Η βασίλισσα ξήλωσε τους τίτλους από τον Πρίγκιπα Andrew: Το παρασκήνιο και η σύγκριση με τον Harry

«Κανείς δεν ήθελε να δουλέψει για τον Andrew»

Η Briggs άρχισε να εργάζεται στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ το 1996, όταν ήταν 21 ετών, αλλά μέσα σε έξι μήνες τής ανατέθηκε να γίνει υπηρέτρια του Andrew, μια δουλειά που, σύμφωνα με την ίδια, «κανείς δεν ήθελε», λόγω της φήμης του για εκρήξεις θυμού.


https://www.instagram.com/p/CYok3GnMMWj

Μιλώντας στο MailOnline, η 47χρονη αναφέρθηκε στις αγενείς ατάκες του δούκα και στις φορές που την έκανε να κλάψει.

Η πρώην υπηρέτρια του Andrew είπε χαρακτηριστικά: «Δε με νοιάζει καθόλου πώς νιώθει ο πρίγκιπας Andrew… είναι ένας φρικτός, άσχημος άντρας. Έχουν περάσει περισσότερα από 26 χρόνια και εχω υπογράψει μια συμφωνία απορρήτου βάσει του νόμου περί επίσημων μυστικών. Αλλά ο σύζυγός μου και εγώ είδαμε στην τηλεόραση τις αναφορές για εκείνον και σκεφτήκαμε ότι ήταν καλή στιγμή να μιλήσω κι εγώ για αυτό που συνέβη σε μένα. Δε λυπάμαι καθόλου για εκείνον μετά την τόσο κακή συμπεριφορά που είχε απέναντί μου».

Το κενό στις κουρτίνες που έκανε έξαλλο τον πρίγκιπα Andrew

Πριν από δύο ημέρες, η κυρία Briggs αποκάλυψε στην εφημερίδα «The Sun» ότι είχε αντιμετωπίσει την οργή του πρίγκιπα Andrew εξαιτίας ενός μικροσκοπικού κενού στις κουρτίνες.

Η Charlotte Briggs θυμάται μία φορά που ο δούκας κάλεσε από το γραφείο του να του στείλουν μια υπηρέτρια να κλείσει τις κουρτίνες. Για την ίδια, αυτό σήμαινε να φορέσει το βραδινό της φόρεμα, να ανέβει τέσσερις ορόφους για να κλείσει τις κουρτίνες από τις οποίες ο δούκας καθόταν λίγα μέτρα μακριά.


https://www.instagram.com/p/CYscKy4uMvq

Ωστόσο, ένα μικρό κενό που άφησε ανάμεσα στις κουρτίνες στάθηκε αφορμή για τον Andrew να της φωνάξει: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σωστά;», καθώς εκείνη ανεβοκατέβαινε τρέχοντας τις σκάλες για να φτιάξει τις κουρτίνες.

«Αυτός ο άντρας πολέμησε για τη χώρα του στα Φώκλαντς, αλλά δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος για να κλείσει τις κουρτίνες του. Ήταν εντελώς γελοίο, αλλά έλεγε πολλά για αυτόν», είπε στην εφημερίδα, συμπληρώνοντας ότι ο πρίγκιπας Andrew αρνιόταν να κάνει οτιδήποτε μόνος του.

«Τα κάναμε όλες εμείς για εκείνον, αλλά παρ' όλα αυτά δεν ήταν ικανοποιημένος»

Έχοντας μετακομίσει στο παλάτι μετά το διαζύγιό του, ο δούκας είχε εγκατασταθεί στον «παιδικό όροφο» όπου έπαιζαν ο ίδιος, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η πριγκίπισσα Άννα όταν ήταν παιδιά.

Η 47χρονη μίλησε για το πώς τα μαξιλάρια του Andrew ήταν κεντημένα με το Royal Crest, ότι έπρεπε να είναι ακριβώς στο κέντρο του κρεβατιού του και ότι οι πιτζάμες και τα αρκουδάκια του έπρεπε να είναι τοποθετημένα με ακρίβεια.



«Κατεβάζαμε το κρεβάτι του, αφαιρούσαμε τα αρκουδάκια του, φτιάχναμε τις κουρτίνες και απλώναμε τις πιτζάμες του. Αλλά ήταν κακότροπος και συμπεριφερόταν σαν κακομαθημένο παιδί», σχολίασε.

Εκείνη την εποχή, η Charlotte Briggs πληρωνόταν με 600 λίρες τον μήνα και το 1996 φωτογραφήθηκε ακόμη και στο βασιλικό μπαλκόνι πριν από την τελετή Trooping the Color, ωστόσο σύμφωνα με την ίδια, ο Andrew κατέστρεψε τη ζωή της στο Παλάτι.

Οι αποκαλύψεις για τα ξεσπάσματα του δούκα πιθανότατα θα του προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη αμηχανία καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει ενάντια στους ισχυρισμούς της Virginia Giuffre περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πρίγκιπας Andrew ζευγάρι και με την Ghislaine Maxwell; Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον πρίγκιπα

Δεν γλιτώνει το δικαστήριο ο πρίγκιπας Andrew: Η απόφαση που καίει τον γιο της βασίλισσας