Ο πρίγκιπας Andrew ζευγάρι και με την Ghislaine Maxwell; Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον πρίγκιπα

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Andrew ζευγάρι και με την Ghislaine Maxwell; Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον πρίγκιπα

Ακόμα ένα δημοσίευμα με δύο μαρτυρίες εμπλέκει σε μια άλλου είδους σχέση τον πρίγκιπα Andrew με την Ghislaine Maxwell.

 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Andrew και το ένοχο παρελθόν στο πλευρό του Epstein.

Ακόμα ένα δημοσίευμα με δύο μαρτυρίες εμπλέκει σε μια άλλου είδους σχέση τον πρίγκιπα Andrew με την Ghislaine Maxwell. Η Ghislaine Maxwell κρίθηκε ένοχη για τις πέντε από τις έξι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν για συνέργεια στην κακοποίηση ανηλίκων, με αυτουργό τον για πολλά χρόνια σύντροφό της, χρηματιστή Jeffrey Epstein και αντιμετωπίζει πια ποινή φυλάκισης σαράντα ετών.

Ghislaine Maxwell

Ο Euan Rellie, βρετανός τραπεζίτης με έδρα τη Νέα Υόρκη και συμφοιτητής της Ghislaine Maxwell, υποστηρίζει σε νέο ντοκιμαντέρ του Ranvir Singh που θα προβληθεί στο ITV πως ο 61χρονος Andrew ήταν κάτι παραπάνω από φίλος του Epstein και της Maxwell και φαίνεται πως είχε συνδεθεί και ερωτικά με τη γυναίκα που υπήρξε το δεξί χέρι του Epstein στο σκάνδαλο trafficking.

Ταυτόχρονα στο ίδιο ντοκιμαντέρ, πρώην άτομο της φρουράς του Παλατιού, ο Paul Page υποστηρίζει πως πολλές φορές ο ίδιος με τους συναδέλφους του αναρωτιόταν ο ο πρίγκιπας και η Maxwell ήταν εραστές, εξαιτίας της στενής σχέσης τους, τις φορές που εκείνη επισκεπτόταν τον μικρό γιο της Ελισάβετ στο Παλάτι.

Ο τραπεζίτης φέρεται να δηλώνει:



«Εκείνη περιέγραφε τον Andrew ως δικό της φίλο, όψι ως φίλο του Epstein. Έχω την αίσθηση πως η Ghislaine ήταν ζευγάρι με τον Andrew», εξήγησε στην Telegraph.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται τη στιγμή που ο πρώην φρουρός του Παλατιού, ο οποίος έφυγε από το Παλάτι το 2007, αποκάλυψε πως είχε πρόσβαση στην ιδιωτική κατοικία του δούκα του York.

Ο Page υποστήριξε πως ο Andrew είχε πάνω στο κρεβάτι του 50 με 60 χνουδωτά αρκουδάκια και γινόταν έξαλλος όταν κάποια από τις κοπέλες που καθάριζαν έβαζε λάθος τα αρκουδάκια.

fergie andrew 3

Πρίγκιπας Andrew: Χάνει και το σπίτι στο Windsor; Ράκος η πρώην σύζυγός του Sarah Ferguson

«Από τον τρόπο που η Maxwell έμπαινε στο παλάτι, είχαμε καταλάβει πως έχει στενή σχέση με τον πρίγκιπα. Έμπαινε και έβγαινε διαρκώς. »

Ο ίδιος άνθρωπος πάντως έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για απάτη ύψους τριών εκατομμυρίων.

Ράκος και ο Andrew:

Πηγή από το περιβάλλον της βασίλισσας τόνισε πως στα νέα του ακούσματος του ξηλώματος των τίτλων του, ο Andrew ξέσπασε σε κλάματα παρότι περίμενε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί:

«Εκείνος νιώθει πως απογοήτευσε τη μητέρα του και πολλούς ακόμα ανθρώπους», είπε η πηγή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Η βασίλισσα Ελισάβετ δε θέλει τον Harry και τη Meghan στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Εξορισμένος ο Andrew