Η άγνωστη διαμάχη του πρίγκιπα Andrew με τον Κάρολο για μία... τουαλέτα και η παρέμβαση της Ελισάβετ

Ιωάννα Τζανή
Η άγνωστη διαμάχη του πρίγκιπα Andrew με τον Κάρολο για μία... τουαλέτα και η παρέμβαση της Ελισάβετ

Η κακομαθημένη και ιδιότροπη πλευρά του πρίγκιπα Andrew.

Μία ακόμη γαργαλιστική λεπτομέρεια για την ιδιαίτερη προσωπικότητα του πρίγκιπα Andrew είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία έχει να κάνει με μία... τουαλέτα!

Μία πρώην υπάλληλος του βασιλικού οίκου ισχυρίστηκε ότι ο δούκας της Υόρκης, ο οποίος ήταν 39 ετών τότε, αρνήθηκε να αφαιρέσει τα προϊόντα περιποίησης από ένα μπάνιο που είχε σχεδιαστεί για τη χρήση του πρίγκιπα Καρόλου, με την ίδια να μένει έκπληκτη με τη διαφωνία τους κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων στο καταφύγιο της Βασίλισσας στο Sandringham, το 1999.

prigkipas andrew diki

Πρίγκιπας Andrew: Κι άλλες αποκαλύψεις έρχονται στο φως! «Είναι ένας φρικτός, άσχημος άντρας»

Η Janette McGowan, η οποία εργάστηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ από το 1999 έως το 2000 αλλά ταξίδεψε στο King's Lynn εκείνη την εποχή, ισχυρίστηκε ότι η ίδια η βασίλισσα έπρεπε να παρέμβει για να... βάλει τα πράγματα και τον ανυπότακτο Andrew στη θέση τους!


https://www.instagram.com/p/CYoqhlOO1Wa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πρίγκιπας Andrew αρνιόταν πεισματικά να μεταφέρει τα υπάρχοντά του σε άλλο μπάνιο και αυτή η κόντρα σήμανε... συνεγερμό στο προσωπικό!

«Μας είπαν να μη μετακινούμε και να μην αγγίζουμε τίποτα σε αυτό το μπάνιο επειδή υπήρχε μια συνεχιζόμενη κατάσταση», δήλωσε χαρακτηρικά στην εφημερίδα «The Sun» η McGowan.

Η παρέμβαση της βασίλισσας Ελισάβετ που έσωσε την κατάσταση!

Η Janette McGowan είπε ότι η διαμάχη λύθηκε μόνο όταν η βασίλισσα Ελισάβετ παρενέβη και μίλησε με τον μικρότερο γιο της, Andrew.

«Όταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ταξιδεύουν στο Sandringham έχουν στο κάθε δωμάτιό τους και ένα μπάνιο. Αλλά ο πρίγκιπας Andrew πήρε το μπάνιο που είχε διατεθεί για τον πρίγκιπα της Ουαλίας και δεν κουνιόταν και αρνήθηκε να βγάλει τα πράγματά του από αυτό. Στο τέλος, η ίδια η βασίλισσα χρειάστηκε να παρέμβει για να σώσει την κατάσταση», αποκάλυψε η πρώην βασιλική υπάλληλος.

Και συνέχισε:

«Στην πραγματικότητα έπρεπε να μιλήσει με τον Andrew και να του πει ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει το άλλο μπάνιο και τότε ήταν που τελικά έκανε πίσω. Ήταν σχεδόν 40 τότε. Ήταν πολύ περίεργη συμπεριφορά για κάποιον αυτής της ηλικίας».



Η McGowan συνέκρινε τις συμπεριφορές των δύο αδερφών κατά τη διάρκεια του καβγά, περιγράφοντας πώς η μονάρχης έπρεπε να μεσολαβήσει για λογαριασμό του - πολύ πιο υπομονετικού και ώριμου - Καρόλου.

«Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έπρεπε απλώς να περιμένει μέχρι να παρέμβει η βασίλισσα, καθώς ο πρίγκιπας Andrew μόλις είχε αφήσει τα πράγματά του εκεί και ήθελε το συγκεκριμένο μπάνιο. Ο Κάρολος ήταν πολύ μεγάλος για να ασχοληθεί με αυτό, κάτι που δεν μπορώ να πω για τη στάση του Andrew!», υποστήριξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πρίγκιπας Andrew ζευγάρι και με την Ghislaine Maxwell; Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον πρίγκιπα

Δεν γλιτώνει το δικαστήριο ο πρίγκιπας Andrew: Η απόφαση που καίει τον γιο της βασίλισσας