Ο πρίγκιπας William έκανε μια αποκάλυψη για τα χόμπι του πρίγκιπα George που δεν περιμέναμε

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας William έκανε μια αποκάλυψη για τα χόμπι του πρίγκιπα George που δεν περιμέναμε

Ο 8χρονος πρίγκιπας George αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του με τρόπο που έχει κάνει τον μπαμπά του να επέμβει.

Στις 22 Ιουλίου 2013, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον 8,5 ετών σήμερα πρίγκιπα George.

O δούκας του Cambridge στην πρόσφατη εμφάνισή του στα γραφεία των BAFTA ρωτήθηκε για τον πρωτότοκο γιο του κι έκανε μια σειρά αποκαλύψεων για τον George.

Στην κουβέντα που έκανε ο 39χρονος πρίγκιπας με τους υπεύθυνους των BAFTA, για τον τρόπο που μπορούν να στηρίξουν τη Βρετανική τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ο πρίγκιπας ως πρόεδρος των BAFTA, μίλησε με τον δημιουργό ηλεκτρονικών παιχνιδιών Ηarry Petch και έπαιξε μάλιστα και ένα παιχνίδι του, το Net Carbon.

Δεινός gamer ο George

Μιλώντας για τα παιδιά του, τον George, την Charlotte Και τον Louis, ο πρίγκιπας τόνισε:



«Προσπαθούμε να έχουμε σε μια ισορροπία την ώρα με την οποία ασχολούνται με το gaming. Προσέχουμε τις ώρες τις οποίες περνούν μπροστά από τις οθόνες, οι οποίες τα ενθουσιάζουν, ειδικά τον George, που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον. Τα άλλα δύο παιδιά είναι αρκετά μικρά αλλά τους αρέσουν οι ταινίες. Όλο αυτό, είναι δημιουργικό, λατρεύω και τις ταινίες και τα παιχνίδια και προσπαθώ να κάνω και την επόμενη γενιά να ενδιαφερθεί», τόνισε ο William.

Μην φανταστείς πάντως, πως τα πριγκιπόπουλα ασχολούνται μόνο με τις οθόνες και τα games. Η μαμά της Kate, Carole Middleton είχε αποκαλύψει πως κάνει μια σειρά ασχολιών που αναλαμβάνει μαζί με τα εγγόνια της.

«Όταν φυτεύουμε με τα εγγόνια μου, προσπαθώ να δημιουργώ "σταθμούς δραστηριοτήτων" έτσι ώστε με τη δική τους σπάτουλα και τα δικά τους κουβαδάκια να μπορούν να ξεκινούν αμέσως τις εργασίες», είπε η Carole Middleton στο περιοδικό Saga και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι καλό να βάζετε τα παιδιά να κάνουν μια δραστηριότητα, με τον τρόπο που βολεύει εσάς. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με την αναζήτηση του σωστού εξοπλισμού και τον καθαρισμό ενός χώρου πριν ξεκινήσουν την δραστηριότητα. Γιατί σύντομα τα παιδιά θα χάσουν το ενδιαφέρον και θα βαρεθούν», συμβούλεψε.

Οι 3 κανόνες ανατροφής των παιδιών από την Kate Middleton:

Γνωρίζουμε παράλληλα πως η 40χρονη Kate επιθυμεί τα παιδιά της να βρίσκονται στη φύση όσο περισσότερο γίνεται.

Ο πρώτος κανόνας της Kate Middleton είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά να περνούν αρκετό χρόνο έξω από το σπίτι. Η Δούκισσα προτιμά τα παιδιά να κάνουν ένα διάλειμμα από τις οθόνες και κάθε είδος ηλεκτρονικής συσκευής για να παίζουν στη φύση. Ανεξάρτητα από το αν βρέχει η χιονίζει, τα παιδιά του William και της Kate περνούν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους καθημερινά σε εξωτερικούς χώρους, όπου παίζουν ανέμελα.

Ποιοι είναι οι άλλοι δύο κανόνες; Διάβασε τη γκάλερι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton