Κι όμως, ο Harry στήριξε την Camilla πριν την Ελισάβετ: «Δεν είναι μία διαβολική μητριά»

Κι όμως, ο Harry στήριξε την Camilla πριν την Ελισάβετ: «Δεν είναι μία διαβολική μητριά»

Ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Diana υπερασπίζεται τη μέλλουσα Βασιλική Σύζυγο.

Ακόμη να καταλαγιάσει η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ σχετικά με την επιθυμία της η Camilla Parker να γίνει Βασιλική Σύζυγος και, μάλιστα, σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της κατά τους εορτασμούς του Πλατινένιου της Ιωβηλαίου. Αυτή της η απόφαση κατακρίθηκε πολύ τόσο από το κοινό, που ποτέ δε συμπάθησε το τρίτο άτομο στον γάμο του Καρόλου και της Diana, όσο και από τους σχολιαστές που δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί στο παρασκήνιο. Πολλοί, βέβαια, το αποδίδουν σε μία προσπάθεια της μονάρχη να ευχαριστήσει τον γιο της λίγο πριν τη διαδοχή, αλλά, όπως και να έχει, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο.

Μετά την ανακοίνωση, το Express αναφέρει πως η Camilla έτυχε να βρεθεί σε μία κοινότητα διαμοιρασμού φαγητού στο Λονδίνο και αναμενόμενα ερωτήθηκε σχετικά με τα συναισθήματά της με την απόφαση της Ελισάβετ. Η σύζυγος του Καρόλου απάντησε πως νιώθει μεγάλη τιμή και είναι συγκινημένη που η βασίλισσα επέλεξε αυτόν τον τίτλο. Η μονάρχης, βέβαια, δεν είναι ο μόνος άνθρωπος του παλατιού που τη στήριξε, αλλά, πέρα από τον William, υπάρχει και κάποιος άλλος που απρόσμενα μίλησε υπέρ της.



Ο πρίγκιπας Harry δεν είδε ποτέ την Camilla ως «διαβολική μητριά»

Παρά τη σύγχυση που προκαλούσε στη μητέρα του ως τρίτος άνθρωπο, ο πρίγκιπας Harry είπε πως δεν ήταν ποτέ η «διαβολική μητριά» που πίστευε ο κόσμος. Αντιθέτως, την επαίνεσε ως πολύ καλό άνθρωπος και τόνισε τη μεγάλη αγάπη που της έχει ο William κι εκείνος. Όπως ισχυρίζεται η βασιλική ειδικός Angela Levin, την αποκάλυψη έκανε στην ίδια ο Harry όταν πέρασε περίπου έναν χρόνο μαζί της για υποχρεώσεις, δίνοντάς της και αποκλειστική πρόσβαση στο παλάτι του Kensington.

karolos kamila harry2

Στο βιβλίο που εξέδωσε το 2018, λοιπόν, αναφέρει ακριβώς τι της είπε ο Harry για την Camilla: «Για να είμαι ειλικρινής, (η Camilla) ήταν πολύ κοντά σε εμένα και στον William. Δεν είναι μια διαβολική μητριά. Κοιτάξτε τη θέση στην οποία έρχεται. Μη λυπάστε εμένα και τον William, λυπηθείτε εκείνη. Είναι μία υπέροχη γυναίκα και έχει κάνει τον μπαμπά μας πολύ, πολύ χαρούμενο που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ο William κι εγώ την αγαπάμε πολύ».



Η συνάντηση που προσπαθούσε να κανονίσει ο Κάρολος μεταξύ της Camilla και των γιων του

Η Levin μίλησε ακόμα και για το γεγονός ότι ο Κάρολος προσπαθούσε να κανονίσει μία συνάντηση μεταξύ της Camilla και των αγοριών ήδη πριν από τον θάνατο της Diana, όμως, τα παιδιά δεν ήταν ακόμη έτοιμα. «Είχε προσπαθήσει να φέρει το θέμα μίας συνάντησης μερικούς μήνες πριν πεθάνει η Diana, αλλά και τα δύο αγόρια ήταν πολύ ήσυχα, οπότε άφησε κατευθείαν το θέμα. Περίμενε έναν χρόνο και μετά προσέγγισε το θέμα με έναν πιο έμμεσο τρόπο, προσκαλώντας τα παιδιά της Camilla, τον Tom και τη Laura Parker Bowles, από τον πρώτο της γάμο, να μείνουν στο Birkhall, το σπίτι της μητέρας της βασίλισσας στο Balmoral», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Elizabeth, Diana, Camilla: O εκσυχρονισμός της βρετανικής μοναρχίας «παίζεται» στα πρόσωπά τους

Πρίγκιπας Harry: Η συγκινητική ομιλία και η αναφορά στη μητέρα του Diana

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ξανά θετικός στον κορονοϊό λίγες ώρες μετά από έξοδο χωρίς μάσκα