Πρίγκιπας Αλβέρτος: Το δώρο που δέχτηκε για τα δίδυμα παιδιά με τη Charlene και το παράπονο

Ιωάννα Τζανή
Πρίγκιπας Αλβέρτος: Το δώρο που δέχτηκε για τα δίδυμα παιδιά με τη Charlene και το παράπονο

Ο σύζυγος της πριγκιπίσσας Charlene, πρίγκιπας Αλβέρτος, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κίνα για να υποστηρίξει τους διαγωνιζόμενους αθλητές από το Μονακό στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την πριγκίπισσα Gabriella και τον πρίγκιπα Jacques.

Κατά την επίσκεψή του στην Κίνα, ο 63χρονος έλαβε ένα αξιολάτρευτο δώρο για τα δίδυμα παιδιά του, το οποίο ήταν μία μικρή φιγούρα των Χειμερινών Αγώνων: ο Bing Dwen Dwen, το μικρό πάντα.

prigkipissa charlene

Η Πριγκίπισσα Charlene παραμένει εξαφανισμένη: To ποσό που φτάνει η προσωπική της περιουσία

Το παράπονο που εξέφρασε ο πρίγκιπας Κάρολος

Αφού έλαβε το δώρο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είπε: «Μπορώ να σας ζητήσω μια μεγάλη χάρη; Θα μπορούσα να έχω ένα δεύτερο; Επειδή έχω δίδυμα, οπότε αν φέρω μόνο αυτό στο σπίτι...», με τον άνθρωπο της Πρεσβείας να του απαντά: «Σωστά, αυτό θα ήταν πρόβλημα».

AP20324373906540

Η στιγμή απαθανατίστηκε σε βίντεο από την κινεζική τηλεόραση και ο πρίγκιπας Αλβέρτος φάνηκε να είναι πολύ χαρούμενος που έλαβε δύο μικρά παιχνίδια για τα παιδιά του, την Gabriella και τον Jacques.

Ο γενικός γραμματέας Xi Jinping συνεχάρη τον πρίγκιπα του Μονακό, λέγοντας:

«Επιλέξατε δύο αξιολάτρευτα Bing Dwen Dwens ως αναμνηστικά για τα παιδιά σας. Ελπίζουμε ότι καθώς μεγαλώνουν θα γίνουν τόσο ταλαντούχα και ενθουσιώδη για τα χειμερινά σπορ όσο εσείς».

Η απουσία και η νοσηλεία της πριγκίπισσας Charlene

Η πριγκίπισσα Charlene απουσίαζε από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε ιατρική μονάδα στο Μονακό.

Η πρώην Ολυμπιονίκης ταξίδεψε στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, για να λάβει νοσοκομειακή περίθαλψη πέρυσι, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν άσχημες φήμες για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.



Στα τέλη του 2021, η 44χρονη επέστρεψε στο Μονακό και την οικογένειά της, ενώ το Παλάτι ανέφερε σε ανακοίνωσή του τον περασμένο μήνα ότι η ανάρρωσή της «προχωρά ικανοποιητικά και πολύ ενθαρρυντικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριγκίπισσα Charlene: Γιατί η ανακοίνωση των ανακτόρων προκαλεί νέα ανησυχία για την υγεία της

Γενέθλια για την πριγκίπισσα Charlene: Το περίεργο βίντεο και τα νέα για την υγεία της