Μπορεί η Meghan & ο Harry να είναι στην Αμερική αλλά ένα ζευγάρι τους είπε όσα γίνονται στο παλάτι

Νατάσσα Σχοινά
Μπορεί η Meghan & ο Harry να είναι στην Αμερική αλλά ένα ζευγάρι τους είπε όσα γίνονται στο παλάτι
Ούτε η Ελισάβετ ούτε ο William! Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι η νέα κολλητή των Sussexes.

Κανείς δε γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του παλατιού. Ο νεότερος γιος της πριγκίπισσας Diana έφυγε από το παλάτι με τη σύζυγό του, Meghan Markle, και αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους μακριά από τους βασιλικούς καθωσπρεπισμούς. Ο Harry έμοιασε περισσότερο στη μαμά του σε αυτό, ενώ η Meghan έχει αποκαλύψει στην περιβόητη συνέντευξη στην Oprah πως είχε σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσει όσο ζούσε με τους royals. Οπότε, το «Megxit» ήταν μάλλον αναμενόμενο.

Την ώρα που κανείς δεν ξέρει αν το ζευγάρι πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στην Αγγλία για να επισκεφτεί ο πρίγκιπας την οικογένειά του και να γνωρίσει η βασίλισσα Ελισάβετ και το νεότερο δισέγγονό της, τη Lilibet Diana, οι έξοδοι με την πριγκίπισσα Ευγενία πληθαίνουν. Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η Ευγενία έδωσε το παρών στο Super Bowl συνοδευόμενη από τον Harry, ενώ οι σύζυγοι και των δύο ήταν απόντες. Οι πληροφορίες, μάλιστα, ισχυρίζονται πως η πριγκίπισσα έχει ήδη γνωρίσει τη Lilibet, κάτι που σημαίνει ότι πρόλαβε την Ελισάβετ.



Και κάπου εδώ, μία νέα έξοδος προστέθηκε στο πρόγραμμα και οι φωτογράφοι κατάφεραν να τους απαθανατίσουν.

Η έξοδος των Sussexes με την πριγκίπισσα Ευγενία και τον Jack Brooksbank

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank βρέθηκαν στη Santa Barbara και κανόνισαν να βγουν με τους Sussexes. Τα δύο ζευγάρια πιάστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, το οποίο φαίνεται πως απόλαυσαν ιδιαίτερα, αφού τα πλάνα τους δείχνουν να συζητούν για αρκετή ώρα (ίσως και να μεταφέρουν τα του παλατιού και τις εξελίξεις ποικίλλου ενδιαφέροντος), να γελούν και να περνάνε καλά.



Καθώς φαίνεται, η Meghan και ο Harry έχουν καλύτερες σχέσεις με την Ευγενία και τον σύζυγό της παρά με τους πιο κοντινούς συγγενείς του πρίγκιπα. Όσο για το πότε θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην Αγγλία για επίσκεψη, αυτό φαίνεται πως κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από τις συνθήκες ασφαλείας που επικρατούν στη χώρα. Καθώς οι Sussexes έχουν παραιτηθεί από senior μέλη της βασιλικής οικογένειας, δε δικαιούνται δωρεάν ασφάλειας από το κράτος, ούτε και αφήνουν τον Harry να πληρώσει ασφάλεια για την οικογένειά του. Η μόνη επιλογή φαίνεται πως είναι να φέρει ασφάλεια από την Αμερική, κάτι που δεν το προτιμά, γιατί η τοπική ξέρει καλύτερα την κατάσταση.

harry meghan eugenie jack

Ο πρίγκιπας Harry έχει υποβάλει εδώ και μήνες αίτηση για δικαστική αναθεώρηση των ρυθμίσεων ασφαλείας και προς το παρόν περιμένει, καθώς η δίκη που έγινε στις 18 Φεβρουαρίου βρίσκει τη διαδικασία σε πολύ αρχικό στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Super Bowl 2022: Ο πρίγκιπας Harry έδωσε το παρών για πρώτη φορά - Μαζί του η πριγκίπισσα Ευγενία

Ο πρίγκιπας Harry θέλει να επιστρέψει στο Παλάτι αλλά... τον τρέχουν στα δικαστήρια

Θα προλάβει η Ελισάβετ να γνωρίσει τη Lilibet; Η Ευγενία πάντως τα κατάφερε