Θα προλάβει η Ελισάβετ να γνωρίσει τη Lilibet; Η Ευγενία πάντως τα κατάφερε

Νατάσσα Σχοινά
Θα προλάβει η Ελισάβετ να γνωρίσει τη Lilibet; Η Ευγενία πάντως τα κατάφερε
Η 95χρονη μονάρχης δεν έχει γνωρίσει το δισέγγονό της και προς το παρόν δεν υπάρχουν και πλάνα να το κάνει.

Η γνωριμία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι μία παράδοση που πηγαίνει από γενιά σε γενιά. Πέρα από τους δεσμούς αίματος μεταξύ τους, πρόκειται και για μία κίνηση σεβασμού και τιμής μεταξύ της μονάρχη και όσων ακολουθούν στην πορεία. Το γεγονός, λοιπόν, ότι η Ελισάβετ δεν έχει γνωρίσει ακόμη τη δισέγγονη και συνονόματή της, Lilibet, είναι κάτι αρκετά περίεργο στους βασιλικούς κύκλους, αλλά όχι χωρίς εξήγηση.

meghan markle prince harry 2

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πήραν την απόφαση για το πολυσυζητημένο «Brexit», ανακοινώνοντας τα νέα στις 8 Ιανουαρίου του 2020 στο Instagram. Άφησαν τον τίτλο των «senior μελών» της βασιλικής οικογένειας και «έχτισαν» τη ζωή τους στην Αμερική μακριά από τους κανόνες του παλατιού. Τον Archie, που είχε γεννηθεί στο Λονδίνο τον Μάιο του 2019, είχε γνωρίσει από κοντά όλη η royal οικογένεια, όμως, η Lilibet γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2021 στη Santa Barbara της California και έκτοτε δεν την έχουν μεταφέρει στην Αγγλία για να μπορέσει να δει η βασίλισσα το 11ο διέγγονό της.



Η Ευγενία γνώρισε τη Lilibet πριν από την Ελισάβετ

Εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Ευγενία είναι το πρώτο senior μέλος της βασιλικής οικογένειας που γνωρίζει τη Lilibet, παραμένοντας άγνωστο αν υπάρχουν σχέδια ο δούκας και η δούκισσα του Sussex να μεταφέρουν τη μικρή στο παλάτι για τις μεγάλες γνωριμίες. Όσο για την Ευγενία, αφορμή της επίσκεψής της στάθηκε το Super Bowl, το οποίο παρακολούθησε με τον Harry χωρίς τους συζύγους τους.



Θα προλάβει η Ελισάβετ να γνωρίσει τη Lilibet;

Δεδομένου ότι η Meghan και ο Harry δεν έχουν ανακοινώσει κάποια πλάνα να επιστρέψουν στο Λονδίνο ούτε καν στα πλαίσια ενός σύντομου ταξιδιού, απορία παραμένει το αν θα προλάβει η Ελισάβετ να γνωρίσει τη Lilibet. Σε αυτά προστίθεται και το γεγονός ότι ο Harry φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του σε μία πιθανή άφιξη στο Λονδίνο, αφού πλέον δεν πληρώνεται αστυνομική φύλαξη για το «αποστατόν» μέλος ούτε και τον αφήνουν να πληρώσει ο ίδιος αστυνομικούς για να προστατευτεί η Meghan και τα παιδιά. Το να φέρει ασφάλεια από την Αμερική δεν τον καθησυχάζει και τόσο, αφού πιστεύει πως η τοπική ασφάλεια θα είναι πιο αποτελεσματική.

meghan markle prince harry8 copy

Όσο για τη βασίλισσα, στα 95 της χρόνια αποφεύγει τα ταξίδια και το να μπει στη διαδικασία να κάνει ένα υπερατλαντικό αποτελεί μάλλον ένα εξαιρετικά απίθανο σενάριο. Οπότε, κανείς δεν ξέρει αν, τελικά, η μονάρχης θα προλάβει να γνωρίσει τη Lilibet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Super Bowl 2022: Ο πρίγκιπας Harry έδωσε το παρών για πρώτη φορά - Μαζί του η πριγκίπισσα Ευγενία

Η Meghan Markle δεν έχει καμία όρεξη να επιστρέψει στη Βρετανία

Η Diana στη «μαύρη λίστα» της Μαργαρίτας – Χλεύαζε το άγαλμα και δεν άφηνε τα παιδιά να της μιλήσουν