Mνημόσυνο πρίγκιπα Φιλίππου: «Θρίλερ» με την επιστροφή της Meghan στο Λονδίνο

Mνημόσυνο πρίγκιπα Φιλίππου: «Θρίλερ» με την επιστροφή της Meghan στο Λονδίνο

Κανείς δεν γνωρίζει εάν ο Δούκας του Sussex θα ταξιδέψει στην Αγγλία ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Μυστήριο παραμένει για την ώρα το εάν ο πρίγκιπας Harry θα παραβρεθεί στο μνημόσυνο του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου. Σύμφωνα πάντα με την περσινή ανακοίνωση του παλατιού, η λειτουργία για το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου θα πραγματοποιηθεί στο Αββαείο του Westminster στις 29 Μαρτίου.

H ανασφάλεια του πρίγκιπα Harry

Πρόσφατα ο πρίγκιπας Harry απευθύνθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο με στόχο να διεκδικήσει την ασφάλεια που αρμόζει σε εκείνον, τη Meghan Markle και τα παιδιά τους, όταν βρίσκονται στη Βρετανία. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έχασαν το δικαίωμα της αστυνομικής προστασίας, όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το παλάτι και από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο πρίγκιπας Harry δείχνει να είναι αντίθετος με αυτό και δήλωσε μέσω της δικηγόρου του, Shaheed Fatima, πως δεν νιώθει καθόλου ασφαλής στην Αγγλία, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί. H τελευταία φορά που ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε στην Αγγλία ήταν για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana.



harry eugenie

Super Bowl 2022: Ο πρίγκιπας Harry έδωσε το παρών για πρώτη φορά - Μαζί του η πριγκίπισσα Ευγενία

«Θρίλερ» με την παρουσία του Harry στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου

Πληροφορίες που προέρχονται από δηλώσεις μελών της βασιλικής οικογένειας, ο Δούκας του Sussex δεν αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Αγγλία καθώς θα «υποβαθμίσει τον κίνδυνο» που υποστηρίζει πως διατρέχουν εκείνος και η οικογένειά του στην Βρετανική πρωτεύουσα χωρίς αστυνομική προστασία.

https://www.instagram.com/p/CNqMmHgnbrN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: