Η Kate Middleton θέλει και τέταρτο παιδί και η δήλωσή της θα αγχώσει τον William

Ιωάννα Τζανή
Η Kate Middleton θέλει και τέταρτο παιδί και η δήλωσή της θα αγχώσει τον William

«Ο William πάντα αγχώνεται όταν συναντώ παιδιά κάτω του ενός έτους», παραδέχτηκε η Kate Middleton.

Μπορεί η Kate Middleton να έχει αφήσει να εννοηθεί στο παρελθόν ότι η ίδια και ο πρίγκιπας William δε σχεδιάζουν να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά, ωστόσο όπως φαίνεται, αν ήταν στο χέρι της, η βασιλική οικογένεια θα μεγάλωνε ακόμη περισσότερο!

Την πρώτη μέρα της σόλο βασιλικής περιοδείας της στη Δανία την Τρίτη (22/2), η 40χρονη συναντήθηκε με γονείς και τα μωρά τους κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης. Εκεί συνομίλησε με κορυφαίους ερευνητές που διευθύνουν το Copenhagen Infant Mental Health Project, το οποίο στοχεύει στην προώθηση της ψυχικής ευημερίας και των σχέσεων μεταξύ των βρεφών και των γονιών τους.

kate middleton

Η Kate Middleton αφηγείται το αγαπημένο της παραμύθι σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση

Η δούκισσα του Cambridge, η οποία είναι μαμά του 8χρονου πρίγκιπα George, της 6χρονης πριγκίπισσας Charlotte και του 3 ετών πρίγκιπα Louis, έχει κάνει τη συναναστροφή με παιδιά πρώιμης ηλικίας, μια από τις βασικές βασιλικές της ασχολίες. Και η διαρκής επαφή με μωρά έχει κάνει τον σύζυγό της να... αγχώνεται κάθε φορά που επιστρέφει στο σπίτι μετά από μία συνάντηση με παιδιά.


https://www.instagram.com/p/CaT-PhLtnTO

«Είμαι πολύ τρελή. Ο William πάντα αγχώνεται όταν συναντώ παιδιά κάτω του ενός έτους. Επιστρέφω στο σπίτι λέγοντας "ας κάνουμε άλλο ένα"», παραδέχτηκε η Kate Middleton.

Η επιθυμία της Middleton και η... άρνηση του William

Τον περασμένο μήνα, ο πρίγκιπας William αστειεύτηκε για την προοπτική η σύζυγός του να θέλει κι άλλο παιδί.

Κατά την επίσκεψη του ζευγαριού στο Λανκασάιρ, η Kate και ο William συνάντησαν τους Trudi και Alastair Barrie μαζί με την κόρη τους, Anastasia.

Η δούκισσα του Cambridge πήρε το κοριτσάκι αγκαλιά και πόζαραν για μια φωτογραφία, με τους ανθρώπους που παρευρίσκονταν εκεί να βρίσκουν πολύ γλυκιά αυτή τη στιγμή και τον πρίγκιπα William να αστειεύεται λέγοντας: «Μην βάζετε ιδέες στη γυναίκα μου!».



Την ώρα που η Middleton έδινε το μωρό πίσω στους γονείς του, ο William είπε: «Μην το πάρεις μαζί σου».

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής της στη Βόρεια Ιρλανδία τον Φεβρουάριο του 2019, η 40χρονη παραδέχτηκε ότι ένιωθε «άτυχη» μόλις συνάντησε ένα αξιολάτρευτο μωρό 5 μηνών.

Ο πατέρας του μωρού ρώτησε: «Τέταρτο μωρό;» και η Kate Middleton απάντησε γελώντας: «Νομίζω ότι ο William θα αγχωνόταν λίγο αν το άκουγε αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: