Kate Middleton και πρίγκιπας William ετοιμάζουν ταξίδι στις Μπαχάμες

Πατούλια Κατερίνα
Kate Middleton και πρίγκιπας William ετοιμάζουν ταξίδι στις Μπαχάμες

Και το ταξίδι αυτό θα είναι για δουλειά! Τέτοια δουλειά, τη δεχόμαστε κι εμείς με ευχαρίστηση. 

Tις μέρες αυτές, η Kate Middleton ξεκίνησε το πρώτο της ταξίδι μακριά από το Λονδίνο, solo και μετά από πέντε χρόνια. Η 40χρονη Middleton επισκέφτηκε την Κοπεγχάγη για να μάθει τα πάντα γύρω από τον τρόπο που η χώρα προσεγγίζει την ανάπτυξη των παιδιών. Την ίδια στιγμή ο William παρέμεινε στη Βρετανία με τα τρία του παιδιά και αντιμετωπίζει την δυσκολία του να πρέπει να φροντίσει τα τρία του παιδιά, να βοηθήσει τη βασίλισσα που ξεπερνάει τον covid19 και να είναι και στο πλευρό του πατέρα του.


https://www.instagram.com/p/CaWoqdTlK6D

Το πόσο εύκολα θα περάσει ο William με τα παιδιά του τις ημέρες αυτές, το προδίδουν προηγούμενες δηλώσεις του.
Ο 40χρονος δούκας είχε αποκαλύψει πως ο πρωτότοκος γιος του George είναι ατίθασος κάποιες φορές αλλά είναι πολύ γλυκό αγόρι. Όσο για την Charlotte, ο William είζε παραδεχτεί σε συνάντηση με μπαμπάδες το 2019 πως ξέρει να φτιάχνει την κοτσίδα της Charlotte με κάθε τρόπο!

Έρχεται ταξίδι για δύο στις Μπαχάμες!

Τον Μάρτιο και συγκεκριμένα από τις 19 Μαρτίου και μέχρι τις 26, ο William και η Kate θα κάνουν τουρ ξεκινώντας από το Belize, θα συνεχίσουν στη Τζαμάικα και θα ολοκληρώσουν την περιοδεία τους στις Μπαχάμες. Αυτό θα είναι και το πρώτο επίσημο ταξίδι του ζευγαριού στην Καραϊβική, την οποία ωστόσο επισκέπτονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές προτιμώντας το νησί Mystique. Όπως έγινε γνωστό από το Παλάτι, οι Cambridges θα νιώσουν από κοντά την ιστορία των Μάγια, θα χορέψουν υπό τη μουσική των Τζαμαϊκανών μουσικών και θα ταξιδέψουν στις Μπαχάμες από νησί σε νησί ολοκληρώνοντας με την παρέλαση δρόμου που είναι ξακουστή στην περιοχή.

Στο ταξίδι αυτό, ο William και η Kate θα δώσουν έμφαση στα ζητήματα που τους απασχολούν με πρωτεύοντα την πνευματική υγεία και την εκπαίδευση των παιδιών.

Η Kate Middleton θέλει και τέταρτο παιδί και η δήλωσή της θα αγχώσει τον William

To ζευγάρι θέλει να μάθει από πρώτο χέρι πώς επηρέασε η πανδημία τους ανθρώπους στις περιοχές αυτές της Καραϊβικής ενώ θα ακολουθήσει περιοδεία του πρίγκιπα Edward και της Sophie κόμισσας του Wessex σε άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας στην Καραϊβική όπως η Αντίγκουα και η Μπαρμπούντα, η Γρενάδα, η Αγία Λουκία και ο Άγιος Βικέντιος. Αυτό είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου βασιλικών περιηγήσεων προς τιμήν του πλατινένιου ιωβηλαίου της Βασίλισσας—συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψης του Πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλας στην Ιρλανδία και της επίσκεψης της Πριγκίπισσας Άννας στην Παπούα Νέα Γουινέα.



Οι επισκέψεις αυτές έρχονται μετά την ανεξαρτητοποίηση των Μπαρμπέιντος τον Νοέμβριο του 2021, τα οποία ανεξαρτητοποιήθηκαν από τη βρετανική μοναρχία ενώ και στα υπόλοιπα κράτη της κοινοπολιτείας έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το αν θα πρέπει να παραμείνουν υπό τη σκέπη της βασίλισσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: