Η πριγκίπισσα Estelle της Σουηδίας έγινε 10 ετών – Το πορτρέτο για τα γενέθλιά της

Μαρία Ροδίτη
Η πριγκίπισσα Estelle της Σουηδίας έγινε 10 ετών – Το πορτρέτο για τα γενέθλιά της

Οι φωτογραφίες έρχονται μετά τη σπάνια δήλωση διάψευσης των φημών διαζυγίου από τους γονείς της, την πριγκίπισσα Βικτώρια και τον πρίγκιπα Daniel.

Είναι η δεύτερη στη σειρά για τον θρόνο της Σουηδίας -μετά τη μητέρα της, Victoria! Προορίζεται να γίνει η βασίλισσα της σκανδιναβικής χώρας κάποια στιγμή στο μέλλον, όμως προς το παρόν η πριγκίπισσα Estelle απλώς γιορτάζει τα 10α γενέθλιά της με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους της ανθρώπους.

charlene 4

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε δήλωση για την υγεία της συζύγου του Charlene και έχει νέα να μοιραστεί

Το νέο πορτρέτο και οι φωτογραφίες της 10χρονης Estelle

10 χρόνων έγινε στις 23 Φεβρουαρίου η πριγκίπισσα Estelle της Σουηδίας. Η μικρή γιόρτασε τα γενέθλιά της σε στενό οικογενειακό κύκλο και, μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της μικρής με τους παππούδες της, τον βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ’ Γουσταύο και τη βασίλισσα Silvia.


https://www.instagram.com/p/CaU1UERgeNf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε μία από τις φωτογραφίες η Estelle στέκεται μόνη της και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα κρεμ σακάκι, ενώ σε μία άλλη, φορά εμπριμέ φόρεμα και κάθεται στον καναπέ ανάμεσα στη γιαγιά και τον παππού της.


https://www.instagram.com/p/CaXw39NA3yI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φήμες διαζυγίου των γονιών της

Οι γλυκές, οικογενειακές φωτογραφίες έρχονται μερικές μέρες μετά τη δήλωση των γονέων της Estelle – της πριγκίπισσας Victoria και του πρίγκιπα Daniel- και της διάψευσης των φημών ότι παίρνουν διαζύγιο.



Η δήλωση έλεγε χαρακτηριστικά: «Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι υπάρχουν ευρέως διαδεδομένες αρνητικές φήμες για την προσωπική μας σχέση. Διαδίδονται φήμες για προδοσία στη σχέση μας και επικείμενο διαζύγιο. Κανονικά, δεν σχολιάζουμε φήμες και εικασίες. Αλλά για να προστατεύσουμε την οικογένειά μας, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα, ότι οι φήμες που τώρα διαδίδονται είναι εντελώς αβάσιμες».

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι θα συμπληρώσει 12 χρόνια γάμου τον ερχόμενο Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ