O πρίγκιπας George εμφανίζεται μετά από καιρό ενώ η προγιαγιά του Ελισάβετ ακόμη...αγνοείται

Κατερίνα Μπούσιου
O πρίγκιπας George εμφανίζεται μετά από καιρό ενώ η προγιαγιά του Ελισάβετ ακόμη...αγνοείται

Σιγή για την Ουκρανία, σιγή και για την κατάσταση της υγείας της. Ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας έκανε εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό. 

Εμφάνιση μετά από καιρό για τον πρίγκηπα George, τρίτο κατά σειρά στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, σε αγώνα ράγκμπι μαζί με τους γονείς του William και Kate, την ίδια στιγμή που η προ γιαγιά του Ελισάβετ φαίνεται πως ακόμη νοσεί από κορωνοϊό, αλλά δεν έχουμε κανένα νέο για την υγεία της. Οι βρετανοί απορούν με την έλλειψη ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και με το γεγονός πως δεν έκανε καμία δήλωση για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.



Πως μεγάλωσε έτσι ο George;

Ο πρωτότοκος του William και της Kate, είναι από τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας, σχεδόν από τη πρώτη στιγμή που γεννήθηκε. Κάθε του φωτογραφία, κίνηση ή γκριμάτσα του, φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα και γίνεται μία από τις ειδήσεις που βλέπουν πάντα ευχάριστα οι βρετανοί. Ο 8χρονος George μαζί με τον πατέρα του και την μητέρα του, βρέθηκαν σε αγώνα ράγκμπι 6 χωρών της Κοινοπολιτείας και όλοι εξεπλάγησαν καταρχάς με το ύψος του. Το «πως μεγάλωσε έτσι» ήταν μία συνηθισμένη ατάκα που ακούστηκε χθες στα τηλεοπτικά δίκτυα. Και από ότι φάνηκε από την συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο, φαίνεται πως σοβάρεψε αρκετά, γιατί φάνηκε λιγότερο ενθουσιώδης στις αντιδράσεις του. Πάντως είναι ένα άθλημα που αγαπά, καθώς η μαμά του Kate Middleton, έγινε κι επίσημα προστάτης της Rugby Football Union, αλλά και της Rugby Football League πριν από ένα μήνα, προνόμια που μέχρι πρότινος ανήκαν στον πρίγκηπα Harry.


https://www.instagram.com/reel/CZepsx4hFGc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο William και η Kate έκαναν πάντως για δεύτερη φορά εντύπωση, καθώς ήταν τα μοναδικά μέλη της βασιλικής οικογένειας, που έκαναν μία δήλωση συμπάθειας προς τον Ουκρανικό λαό, μετά την ρωσική επίθεση, μιλώντας και για την προσωπική γνωριμία που είχαν με τον πρόεδρο Ζελένσκι, διαπιστώνοντας πως είχαν από τότε, διακρίνει το όραμά του για το μέλλον της χώρας του. Στην δήλωσή τους αναφέρουν μάλιστα πως: «Σήμερα στεκόμαστε δίπλα από τον Πρόεδρο και τον Ουκρανικό λαό που πολεμούν γενναία για αυτό το μέλλον». Αν και άκρως διπλωματική η δήλωση, τουλάχιστον ήταν η μόνη παρέμβαση από όλη την οικογένεια.


https://www.instagram.com/p/CaClYj0M5w8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έκανε καμία δήλωση για όσα συμβαίνουν στην Ανατολική Ευρώπη που έχουν συγκλονίσει όλον τον πλανήτη, ενώ δεν υπάρχει και καμία επίσημη ενημέρωση για την υγεία της. Ήδη συμπληρώθηκε μία εβδομάδα από τότε που ανακοινώθηκε πως νοσεί από κορωνοϊό. Και αυτό βάζει ακόμη σε μεγαλύτερες υποψίες τους δημοσιογράφους, αλλά και τους πολίτες, για το τι συμβαίνει τελικά με την υγεία της και αν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι όμως, δεν είναι το τένις! Η Kate Middleton αποκάλυψε ποιο χόμπι λατρεύουν οι γιοι της

Ο πρίγκιπας William έκανε μια αποκάλυψη για τα χόμπι του πρίγκιπα George που δεν περιμέναμε

Πρίγκιπας Louis: 3 φορές που αδικήθηκε ο μικρότερος γιος του William και της Kate Middleton