Μια γυναίκα φώναξε τον William και την Kate με το μικρό τους όνομα και η αντίδραση ήταν επική

Ιωάννα Τζανή
Μια γυναίκα φώναξε τον William και την Kate με το μικρό τους όνομα και η αντίδραση ήταν επική

Πώς θα χαιρετούσες εσύ έναν μελλοντικό βασιλιά και βασίλισσα; Σίγουρα όχι μιλώντας στον ενικό και αποκαλώντας τους με τα μικρά τους ονόματα, όπως έκανε η Nicky Hurst!

Από τον ενθουσιασμό της μόλις είδε το βασιλικό ζεύγος, μια γυναίκα από την Ουαλία... ξέχασε πώς θα έπρεπε να αποκαλέσει τον πρίγκιπα William και τη σύζυγό του, Kate Middleton.

H Nicky Hurst συνάντησε τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge στην Ουαλία, όπου βρέθηκαν για να τιμήσουν την Ημέρα του St. David, την εθνική γιορτή της χώρας. Όταν η Kate και ο William σταμάτησαν σε έναν πάγκο τυριών στην αγορά Abergavenny, η πωλήτρια ένιωσε τόσο άνετα, που τους μίλησε σαν να απευθύνεται στους... κολλητούς της.

kate william

Kate Middleton και πρίγκιπας William ετοιμάζουν ταξίδι στις Μπαχάμες

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έχουν χιούμορ!

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, όταν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δίνει το παρόν κάπου, η σωστή επίσημη ονομασία είναι «Η Αυτού Βασιλική Υψηλότης». Στη συνέχεια, το «Sir» ή «Ma'am» μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα.


https://www.instagram.com/p/CakEtUoLK_m

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στο αμερικανικό PEOPLE η Nicky Hurst, εκείνη έκανε την... ανατροπή, ξαφνιάζοντας το βασιλικό ζεύγος. «Είναι υπέροχοι. Δεν ήμουν σίγουρη πώς θα έπρεπε να τους αποκαλέσω όσον αφορά τους τίτλους τους. Τους αποκάλεσε "Kate" και "Will" και ήταν πραγματικά χαλαροί με αυτό», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα από την Ουαλία.

Η Hurst κατάφερε να εκπλήξει τον πρίγκιπα William με ακόμη έναν τρόπο, που έχει να κάνει με το αγαπημένο του τυρί!

«Ρώτησα τον William ποιο ήταν το αγαπημένο του τυρί και είπε ότι του άρεσε ένα πραγματικά σπάνιο ελβετικό τυρί που λέγεται Kaltbach. Και είπα: "Eδώ είναι μερικά!". Έμεινε πραγματικά έκπληκτος και είπε: "Δεν περίμενα να το έχεις αυτό!"», αποκάλυψε η πωλήτρια.

Και συνέχισε:

«Είναι τόσο προσγειωμένοι, είναι ένα καταπληκτικό ζευγάρι. Θα γίνουν ένας φανταστικός βασιλιάς και βασίλισσα - και πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας».



Η ερώτηση για τα παιδιά τους και ο... χάρτης

Ενώ η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William χαιρετούσαν τον κόσμο κατά τη διάρκεια του βασιλικού τους περιπάτου στην πόλη Abergavenny της Ουαλίας το πρωί της Τρίτης (1/2/22), μια από τις πρώτες ερωτήσεις που τους έθεσε μία άλλη ντόπια κάτοικος, η Liz Brewer, ήταν: «Πώς είναι τα παιδιά;», με τον 39χρονο πρίγκιπα να απαντά: «Τα παιδιά είναι πολύ καλά, ευχαριστούμε».

Ο πρίγκιπας William συνέχισε αποκαλύπτοντας τη γλυκιά παράδοση που μοιράζεται το ζευγάρι με τα τρία παιδιά του - τον 8χρονο πρίγκιπα George, την 6χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 3χρονο πρίγκιπα Louis - πριν φύγουν από το σπίτι για να δώσουν το παρόν σε κάποια βασιλική υποχρέωση.

«Μας ρωτούν πάντα πού πάμε και τους δείχνουμε πού βρισκόμαστε στον χάρτη», είπε χαρακτηριστικά ο δούκας του Cambridge.



Ο William και η Kate, οι οποίοι πέρασαν τα πρώτα χρόνια του γάμου τους στην Ουαλία, ήταν φανερά χαρούμενοι που επέστρεψαν στη χώρα για τον εθνικό εορτασμό της. Η 40χρονη Middleton ήταν χαμογελαστή και μιλούσε συνεχώς με τον κόσμο καθώς περπατούσε στην αγορά.

«Έλεγε πόσο της άρεσαν οι υπέροχες απαλές ουαλικές κουβέρτες. Της είπα ότι τα μοντέρνα υφάσματα είναι πολύ πιο μαλακά σε σύγκριση με αυτά που είχαμε παλιά», αποκάλυψε η Kingsley Jones.

Και πρόσθεσε:

«Είναι υπέροχοι άνθρωποι και δε βιάζονταν καθώς περπατούσαν. Μιλούσαν μαζί μας, δείχνοντας ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και την πόλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate Middleton θέλει και τέταρτο παιδί και η δήλωσή της θα αγχώσει τον William

Η βασίλισσα Ελισάβετ μετακομίζει τον William και την Kate και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο