Η Kate Middleton λατρεύει τη φωτογραφία και το οφείλει σε έναν πολύ δικό της άνθρωπο

Νατάσσα Σχοινά
Η Kate Middleton λατρεύει τη φωτογραφία και το οφείλει σε έναν πολύ δικό της άνθρωπο
Από γενιά σε γενιά πηγαίνει η αγάπη -και το ταλέντο- για τη φωτογραφία.

Από όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθόλου τυχαίο δεν είναι που ο κόσμος ταυτίζεται περισσότερο με τη Meghan Markle και την Kate Middleton. Αυτές οι δύο γυναίκες δείχνουν να είναι εκείνες που έχουν κρατήσει περισσότερο τις καθημερινές τους συνήθειες. Η Meghan το έκανε σε τέτοιο βαθμό που τελικά αποχώρησε με τον πρίγκιπα Harry από το παλάτι, ενώ η Kate, και που παραμένει στα των royals, δείχνει πως είναι ακόμη το girl next door.

Ναι, σίγουρα θα εμφανιστεί με κάποια δημιουργία του αγαπημένου της Alexander McQueen, όμως, θα φορέσει και οικονομικά brands και items που μπορεί να στοιχίζουν ακόμα και 10 ευρώ. Πέρα από το καθαρά αγοραστικό κομμάτι, βέβαια, η Kate προσπαθεί όσο μπορεί να συνεχίζει τα χόμπι και τις ασχολίες που είχε και πριν ενταχθεί στα βασιλικά μέλη. Όπως, για παράδειγμα, την αγάπη της για τη φωτογραφία.



Η Kate Middleton λατρεύει τη φωτογραφία

Η Kate πάντα αγαπούσε τη φωτογραφία και συνέχισε να το κάνει στη ζωή της στο παλάτι. Μάλιστα, έχει η ίδια τραβήξει πληθώρα επίσημων φωτογραφιών της οικογένειάς της, οι οποίες στη συνέχεια έχουν δημοσιευτεί στον λογαριασμό των Cambridges στο Instagram. Αναρωτήθηκες, όμως, ποτέ πώς μπορεί να άρχισε αυτή η ασχολία;

https://www.instagram.com/p/B6eXqjIlOvk

Η επιμελήτρια της νέας βασιλικής, φωτογραφικής έκθεσης «Life Through a Royal Lens», Claudia Acott Williams, έδωσε συνέντευξη στο Sunday Express και αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που της μετέδωσε την αγάπη της για τη φωτογραφία είναι ο παππούς της, Peter Middleton, από την πλευρά του μπαμπά της. «Ο παππούς της ήταν ένας πολύ καλός φωτογράφος. Όταν (εκείνη) ήταν παιδί, της έδειχνε τα σλάιντς. Εκείνος τη δίδαξε πώς να τραβάει φωτογραφίες», είπε η Williams.

Ο Peter Middleton ήταν πιλότος της Βασιλικής Αεροπορίας, ο οποίος πέθανε τον Νοέμβριο του 2010 στην ηλικία των 90 ετών. Ο ίδιος φαίνεται πως δίδαξε και τον γιο του και μπαμπά της Kate, Michael Middleton.



Η δούκισσα του Cambridge πήρε την πρωτοβουλία μέσα στο lockdown να δημιουργήσει την πρωτοβουλία «Hold Still», στην οποία φωτογράφοι κάθε ηλικίας απέστειλαν τις λήψεις τους και 100 κατάφεραν να βρεθούν στο τελικό αποτέλεσμα. «Μέσα από το Hold Still, ήθελα να χρησιμοποιήσω τη δύναμη της φωτογραφίας για να δημιουργήσω ένα αρχείο που θα μείνει σχετικά με αυτό που όλοι περνάμε. Να απαθανατίσουμε τις μεμονωμένες ιστορίες και να καταγράψουμε τις σημαντικές στιγμές των οικογενειών και των κοινοτήτων καθώς βιώναμε την πανδημία», είπε η Kate, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με το γεγονός ότι οι φωτογραφίες θα γίνονταν βιβλίο.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει ανά διαστήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πορτρέτο από το 1988 που «ενώνει» την πριγκίπισσα Diana με την Kate Middleton

Μια γυναίκα φώναξε τον William και την Kate με το μικρό τους όνομα και η αντίδραση ήταν επική

Kate Middleton και πρίγκιπας William εμφανίστηκαν με το απόλυτο twining και εξέπληξαν τους πάντες