Kate Middleton και πρίγκιπας William εμφανίστηκαν με το απόλυτο twining και εξέπληξαν τους πάντες

Sabine Camhi
Kate Middleton και πρίγκιπας William εμφανίστηκαν με το απόλυτο twining και εξέπληξαν τους πάντες

Οι Δούκες του Cambridge επέλεξαν matching σύνολα σε αποχρώσεις του πράσινου!

 

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William βρίσκονται στην Ουαλία για να προωθήσουν την γεωργική βιομηχανία της χώρας και να φέρουν στο προσκήνιο ένα από τα πιο αγροτικά μέρη της Κοινοπολιτείας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, επισκέφτηκαν μια φάρμα. Οι Δούκες του Cambridge φόρεσαν matching τζάκετ σε λαδί χρώμα και μαύρα jeans. Το καπιτονέ τζάκετ της Middleton ήταν από το brand Seeland.



Queen of recycling

Το πανωφόρι είναι το αγαπημένο item της Δούκισσας για casual εμφανίσεις, καθώς το έχει φορέσει σε πολλές περιστάσεις – την Ημέρα Χριστουγέννων το 2015 και κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης στο Εδιμβούργο το 2016-. Είναι λογικό να το λατρεύει αφού το σακάκι είναι αδιάβροχο και εξαιρετικά άνετο. Επιπλέον, το Woodcock Advanced Quilt της Kate (που κοστίζει €1,130) ρυθμίζει εξαιρετικά τη θερμοκρασία, πράγμα που το κάνει κατάλληλο για ψυχρές μέρες. Όσον αφορά τα παπούτσια, η Middleton φόρεσε ένα ζευγάρι μποτάκια Aquatalia Rouge. Τα συγκεκριμένα παπούτσια βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα της από το 2012.

kate_middleton_blazer.jpg

Do It Like Kate: Η Δούκισσα κάνει την πιο chic πρόταση για office look


https://www.instagram.com/p/CakLAIvNVGk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολουθώντας το παράδειγμα της γυναίκας του, ο πρίγκιπας William φόρεσε ένα πανωφόρι σε παρόμοια απόχρωση, αν και το δικό του περιελάμβανε μια κουκούλα με shearling επένδυση και δύο μπροστινές τσέπες. Φόρεσε ένα πράσινο πουλόβερ και ένα πουκάμισο από μέσα ενώ η Middleton επέλεξε ένα φουλάρι σε έντονο κόκκινο χρώμα. Αξίζει να σχολιάσουμε πως και αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα items της Kate το οποίο πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Το φόρεσε στον Καναδά το 2011 και το 2012 στο Berkshire με την οικογένειά της.

Δεδομένου ότι η επίσκεψή τους έγινε την Ημέρα του Αγίου Δαβίδ, τόσο ο πρίγκιπας όσο και η σύζυγός του φόρεσαν κίτρινες καρφίτσες με το εθνικό λουλούδι της Ουαλίας.

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις τις φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης: