Αν βλέπεις την Camilla διπλή, έχεις δίκιο: H Emerald Fennell του Crown ήταν καλεσμένη της δούκισσας

Πατούλια Κατερίνα
Αν βλέπεις την Camilla διπλή, έχεις δίκιο: H Emerald Fennell του Crown ήταν καλεσμένη της δούκισσας

Μπορεί η σχέση του Κάρολου με την Καμίλα να πήρε σάρκα και οστά στο Crown του Netflix με τρόπο που ξεσήκωσε αντιδράσεις, όμως αυτό δεν εμπόδισε τη σύζυγο του Κάρολου να συναντηθεί από κοντά με το τηλεοπτικό της alert ego.

H Camilla Parker Bowles, η δούκισσα του Cornwall, πραγματοποίησε μια ξεχωριστή γιορτή με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Γυναίκας. To event έλαβε χώρα στο Clarence House και ανάμεσα στις υπόλοιπες ξεχωριστές προσκεκλημένες της 74χρονης συζύγου του Κάρολου, ήταν και το τηλεοπτικό της alter ego.

Καμίλα συναντά Καμίλα

Η 36χρονη και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Emerald Fennell, η οποία ενσάρκωσε την Καμίλα στην Τρίτη και τέταρτη σεζόν του Crown στο Netflix, βρέθηκε στο Clarence House και πόζαρε μαζί με την δούκισσα του Cornwall.



Η ηθοποιός εξήγησε πως αρχικά είχε τρομερό άγχος για τη συνάντηση αυτή και αστειεύτηκε ακόμα πως ενώ αρχικά φοβήθηκε πως αρχικά θα βρεθεί εκτός εκδήλωσης, όλα πήγαν τελικά καλά:

«Η Καμίλα πάντα ήταν στο επίκεντρο της προσοχής και το αντιμετώπιζε με χάρη», είπε η τηλεοπτική Καμίλα ενώ η αληθινή Καμίλα μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν στην ομιλία της στο βήμα, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της alter ego, κάνοντας πλακίτσα:

«Για μένα, είναι πολύ καθησυχαστικό να γνωρίζω ότι αν πέσω ανά πάσα στιγμή, το φανταστικό μου alter ego είναι εδώ για να αναλάβει», είπε η Parker-Bowles αστειευόμενη και συνέχισε:

«Λοιπόν, Emerald προετοιμάσου».

Elizabeth, Diana, Camilla: O εκσυχρονισμός της βρετανικής μοναρχίας «παίζεται» στα πρόσωπά τους



Πάντως, η Καμίλα του Crown δήλωσε ενθουσιασμένη που γνώρισε από κοντά την πραγματική Καμίλα και ξέρει καλά τη δουλειά που η δούκισσα κάνει για τις γυναίκες μέσα από τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στους οποίους ηγείται.

Η Καμίλα στην 5η και 6η σεζόν του Netflix

Τον ρόλο της Καμίλα στις δύο επόμενες σεζόν του Crown θα ενσαρκώσει η Olivia Williams και θα δούμε τη ζωή της συζύγου του Καρόλου στο τέλος της δεκαετίας του 90 και στα 2000s. Η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς του Netflix έπρεπε να αντιμετωπίσει και την κλοπή κοσμημάτων στα γυρίσματα αξίας 200.000 δολαρίων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: