Το Παλάτι έχει χαρές – Η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της Εδουάρδου

Μαρία Ροδίτη
Το Παλάτι έχει χαρές – Η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της Εδουάρδου

Τα 58 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και το Παλάτι δεν μπορούσε παρά να τον τιμήσει με μια φωτογραφία.

Χαρές έχει σήμερα το Wessex! Η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έχει αναρρώσει πλήρως από τον κορονοϊό, γιορτάζει τα γενέθλια του μικρότερου παιδιού της, του Πρίγκιπα Εδουάρδου.

Ο Βενιαμίν της οικογένειας της Βασίλισσας γίνεται 58 ετών και το Παλάτι για να τον τιμήσει δημοσίευσε στους επίσημους λογαριασμούς του σε Twitter και Instagram μια φωτογραφία του εορτάζοντα.

camilla charles feelings meghan harry3

Η φωτογραφία στο σαλόνι της Camilla και του Καρόλου δείχνει πώς νιώθουν για τη Meghan και τον Harry

Η φωτογραφία για τα γενέθλια του Πρίγκιπα Εδουάρδου

Με μπλε σακάκι και ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη έχει απαθανατιστεί ο Πρίγκιπας Εδουάρδος στη φωτογραφία με την οποία τον τίμησε το Παλάτι του Buckingham για τα γενέθλιά του. «Ευχόμαστε στον κόμη του Wessex ‘’Χρόνια Πολλά’’», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

edouardos

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο Εδουάρδος παρευρέθηκε στην έναρξη της σκυταλοδρομίας Queen’s Baton για το Birmingham 2022, τους ΧΧΙΙ Αγώνες της Κοινοπολιτείας στο Παλάτι του Buckingham.

Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτή η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς μια σειρά φωτογραφιών με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τα παιδιά της μικρά γύρω από τον νεογέννητο Εδουάρδο κυκλοφόρησαν στα social media. «Royal Flashback. Η Βασίλισσα ποζάρει με τα παιδιά της στο κρεβάτι της στο Παλάτι του Buckingham μετά τη γέννηση του Πρίγκιπα Εδουάρδου την ίδια μέρα το 1964, μια φωτογραφία που τράβηξε ο Δούκας του Εδιμβούργου και διέρρευσε», γράφει το post στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/Ca5t9s_JDeT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι ευχές των θαυμαστών και ο εορτασμός των γενεθλίων

Οι fans του Εδουάρδου αμέσως έσπευσαν να ευχηθούν με σχόλια όπως «Χαρούμενα Γενέθλια στον Πρίγκιπα Εδουάρδο!!!» και «Χρόνια πολλά, βασιλικέ υψηλότατε. Σου εύχομαι τα καλύτερα, μια εξαιρετική μέρα και έναν υπέροχο νέο χρόνο».



Όσο για το πώς θα γιορτάσει ο Εδουάρδος τα 58α γενέθλιά του; Η βασιλική οικογένεια συνήθως γιορτάζει ειδικές περιστάσεις, όπως τα γενέθλια και τις επετείους, ιδιωτικά και είναι πιθανόν η σύζυγος του Edward, Σοφία, και τα δυο τους παιδιά, η 18χρονη Louise Windsor και ο 14χρονος James Viscount Severn να έχουν σχεδιάσει κάτι ιδιαίτερο για τον Πρίγκιπα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ