Η φωτογραφία στο σαλόνι της Camilla και του Καρόλου δείχνει πώς νιώθουν για τη Meghan και τον Harry

Νατάσσα Σχοινά
Η φωτογραφία στο σαλόνι της Camilla και του Καρόλου δείχνει πώς νιώθουν για τη Meghan και τον Harry

Όπως φαίνεται, κάποιοι δεσμοί είναι μεγαλύτεροι από τα «πρέπει» του παλατιού.

Όλος ο πλανήτης έχει γίνει μάρτυρας του τεράστιου χάσματος που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια και τους Sussexes. Η ανακοίνωση του Megxit έγινε στις 8 Ιανουαρίου του 2020, όμως, όπως αποκαλύφθηκε και στη συνέχεια, τα προβλήματα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry με τη ζωή στο παλάτι είχαν αρχίσει πολύ πριν.

Σε συνέντευξή της στην Oprah, η δούκισσα του Sussex αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί μέχρι και να δώσει τέλος στη ζωή της όσο ήταν στην Αγγλία, ότι είχαν γίνει απρεπή σχόλια για το χρώμα του γιου της και πως η γενικότερη ψυχολογική της κατάσταση ήταν σε φθορά. Έκτοτε, η οικογένεια διχάστηκε, όμως, φαίνεται πως ο μπαμπάς του πρίγκιπα, Κάρολος, δεν άφησε ποτέ η όλη κατάσταση να μπει ανάμεσά τους.



Η φωτογραφία στο σαλόνι της Camilla και του Καρόλου

Την Τρίτη 8 Μαρτίου, η Camilla Parker άνοιξε τις πόρτες του Clarence House όπου μένει με τον Κάρολο στην Kat Cordiner, στην Abby Johnston και στη Charlotte Irving. Η κίνηση έγινε σε μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για οργανισμούς που μάχονται ενάντια στον καρκίνο.

Σε μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από το Αμερικανικό People, ωστόσο, υπάρχει κάτι που δείχνει ότι, τελικά, δεν έχουν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πρόβλημα με τη Meghan και τον Harry. Η Camilla και ο Κάρολος έχουν μία κορνίζα που δείχνει τους Sussexes στον γάμο τους το 2018, ενώ υπάρχει και μία του Harry μόνου του. Αυτό δείχνει ότι όχι μόνο δεν έχουν θέμα μαζί τους, αλλά έχουν βρει και τρόπο να τους τιμούν.



Όπως όλα δείχνουν, η Camilla έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο στήριγμα για τον Κάρολο, το οποίο αναγνωρίζει πλέον μέχρι και η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία κατά τους εορτασμούς του Πλατινένιου της Ιωβηλαίου εξέφρασε την επιθυμία της η σύζυγος του γιου της να λάβει τον τίτλο της βασίλισσας.

«Σε αυτήν την ιστορική μέρα, η σύζυγός μου και εγώ συγχαίρουμε τη Βασίλισσα για το αξιομνημόνευτο κατόρθωμα της υπηρεσίας αυτού τού έθνους, των Βασιλείων και της Κοινοπολιτείας για 70 χρόνια. Συνειδητοποιούμε βαθιά την τιμή που μας έκανε η επιθυμία της μητέρας μου. Καθώς προσπαθήσαμε μαζί να υπηρετήσουμε και να υποστηρίξουμε την Μεγαλειότητα και τους ανθρώπους των κοινοτήτων μας, η αγαπημένη μας σύζυγος ήταν το σταθερό μου στήριγμα καθ’ όλη τη διάρκεια», είπε ο Κάρολος σε ανακοίνωσή του για την απόφαση της Ελισάβετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αν βλέπεις την Camilla διπλή, έχεις δίκιο: H Emerald Fennell του Crown ήταν καλεσμένη της δούκισσας

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποσύρεται στο σπίτι της και αυτό σημαίνει τέλος εποχής

Η Meghan Markle χαρακτηρίζει εξωφρενική τη μήνυση της αδερφής της όμως η Samantha δεν κάνει πίσω