Μήπως η Kate Middleton είναι πιο άνετη όταν ο πρίγκιπας William δεν είναι μαζί της;

Μήπως η Kate Middleton είναι πιο άνετη όταν ο πρίγκιπας William δεν είναι μαζί της;

Η δούκισσα του Cambridge δείχνει να είναι πιο χαλαρή και απελευθερωμένη όταν είναι μόνη της.

Η Kate Middleton ανήκει στην οικογένεια που κατά κανόνα συνδέεται με «πρέπει» και τοποθετημένες σε καλούπια συμπεριφορές. Τις περισσότερες φορές, ξέρεις τι να περιμένεις πάνω – κάτω και μόνο ελάχιστα μέλη των royals έχουν καταφέρει να απομακρυνθούν από αυτήν τη λογική. Η δούκισσα του Cambridge έχει κάνει κάτι άλλο: έχει βρει την ισορροπία ανάμεσα στα δύο.

Η Kate είναι αυτό που λες υπόδειγμα για το παλάτι, γιατί το εκπροσωπεί όπως ακριβώς αυτό θέλει στα βασικά θέματα, αλλά προσθέτει κάποιες δικές της πινελιές, όπως την επιλογή πολύ προσιτών items ακόμα και σε επίσημες εμφανίσεις της.

kate middleton prince william

Αυτό, όμως, που αρκετοί παρατηρούν είναι ότι η δούκισσα είναι πολύ πιο ακομπλεξάριστη όταν πηγαίνει μόνη της σε κάποια υποχρέωση του παλατιού σε σχέση με το αν συνοδεύεται από τον πρίγκιπα William. Το πρόσφατο ταξίδι της στην Κοπεγχάγη έγινε η αφορμή αυτό το θέμα να ξαναέρθει στο προσκήνιο.

Η Kate Middleton είναι πιο άνετη μόνη της;

Ο royal expert Robert Jobson που παρατήρησε τις εμφανίσεις της Kate, δήλωσε πως «ξεπέρασε τον εαυτό της». Η δούκισσα ήταν πολύ απελευθερωμένη, ειδικά στο Lego Foundation PlayLab στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και αυτό ο Jobson το αποδίδει στην απουσία του William.



«Η Kate έμοιαζε πιο χαλαρή χωρίς τον William, που μπορεί να είναι λίγο δύσκολος όταν βρίσκεται στα βασιλικά του καθήκοντα. Το γεγονός ότι κατέβηκε από αυτήν την τσουλήθρα, δεν είμαι σίγουρος ότι θα το έκανε απαραίτητα αν ήταν εκείνος εκεί. Ήταν σε καλή φόρμα, μέσα στα χαμόγελα, με πολλή αυτοπεποίθηση. Κατά πάσα πιθανότητα, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απ’ό,τι όταν είναι δίπλα στον William. Μίλησε πολύ καλά. Πιστεύω ότι πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της όσο ήταν εκεί. Δε χρειαζόταν να δίνει αναφορά στον William», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πορτρέτο από το 1988 που «ενώνει» την πριγκίπισσα Diana με την Kate Middleton

Μια γυναίκα φώναξε τον William και την Kate με το μικρό τους όνομα και η αντίδραση ήταν επική

Η Kate Middleton λατρεύει τη φωτογραφία και το οφείλει σε έναν πολύ δικό της άνθρωπο