Βγήκε από την κλινική η πριγκίπισσα Charlene αλλά οι φήμες επιμένουν ότι κάτι δεν πάει καλά

Κατερίνα Μπούσιου
Βγήκε από την κλινική η πριγκίπισσα Charlene αλλά οι φήμες επιμένουν ότι κάτι δεν πάει καλά

Video από την κλινική με τα πανάκριβα νοσήλεια και η επιστροφή της στο παλάτι του Μονακό κοντά στα παιδιά της.  

«H πριγκίπισσα βρίσκεται πλέον δίπλα στον σύζυγό της πρίγκηπα Αλβέρτο και τα παιδιά τους» έγραφε η λιτή ανακοίνωση από το Παλάτι του Μονακό, χωρίς ωστόσο να έχουμε και το αντίστοιχο φωτογραφικό στιγμιότυπο που να πιστοποιεί την επάνοδο. 'Εχουμε όμως διάφορα στοιχεία που αναφέρουν ευρωπαϊκές εφημερίδες με όλες τις άγνωστες λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν αυτούς τους 4 μήνες της απουσίας της, από τη χώρα της και το σπίτι της. Και τα πολλά μηδενικά που στοίχισε αυτή η παραμονή στην ιδιωτική κλινική.Που βρισκόταν τελικά η Charlene

Παρά τις φήμες και τις πληροφορίες που όλο αυτό το διάστημα αναγράφονταν ή είχαν ειπωθεί στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, ότι η πριγκίπισσα δεν επιθυμούσε να επιστρέψει στο Παλάτι, τελικά είχαμε την ανατροπή. Η Charlene γύρισε χωρίς να έχουμε όμως και τις λεπτομέρειες το πότε συνέβη αυτό. «Η επιστροφή της στο Μονακό μετά από 4 μήνες, σε συνεννόηση με τους γιατρούς της, είναι αποτέλεσμα της ενθαρρυντικής ανάρρωσής της» αναφέρει η ανακοίνωση του Παλατιού όπως γράφει και η γερμανική εφημερίδα Bild. Μία διπλωματική τοποθέτηση που δημιούργησε και πάλι ερωτηματικά. Άρα βρισκόμαστε προφανώς σε μία μεταβατική περίοδο και όχι σε μία πλήρη αποκατάσταση της υγείας της.


https://www.instagram.com/p/CWA2DeisH7j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως όντως όπως φημολογούνταν η πριγκίπισσα νοσηλευόταν σε κλινική στην Ελβετία και μάλιστα στην κλινική «Paracelsus» όπου τα εβδομαδιαία νοσήλεια ξεπερνούν τα 42 χιλιάδες ευρώ. Φυσικά η οικογένεια Γκριμάλντι, δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα, οπότε τα έξοδα δεν σήμαιναν τίποτε για εκείνους. Η εφημερίδα αναφέρει πως η κλινική είναι ειδική για την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, θεραπεία απεξάρτησης και ψυχικές νόσους.


https://www.instagram.com/p/CabwooVq9HF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάποιες από αυτές τις νόσους, σίγουρα αφορούν την Charlene, κυρίως οι διατροφικές διαταραχές, απόρροια των πολλαπλών εγχειρήσεων στο πρόσωπο, που οδήγησαν σε προβλήματα σίτισης και απώλεια κιλών. Φυσικά και το κομμάτι των ψυχικών νοσημάτων, είναι τομέας που την αφορά, αφού άλλωστε και ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε πει σε συνέντευξη του στο People, πως ψυχικά και σωματικά η γυναίκα του είχε εξαντληθεί τον προηγούμενο χρόνο. Και όλοι τώρα αναμένουν την πρώτη της δημόσια εμφάνιση για να δούμε αν είναι εμφανή τα σημάδια της βελτίωσης της και τουλάχιστον αν έχει αποκτήσει ξανά το χαμόγελό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριγκίπισσα Charlene: Γιατί η ανακοίνωση των ανακτόρων προκαλεί νέα ανησυχία για την υγεία της

H πριγκίπισσα Charlene ετοιμάζει την επιστροφή της- Τι αποκάλυψε μέσα από την κλινική

Δεν θέλει να γυρίσει στο Μονακό η πριγκίπισσα Charlene υποστηρίζει γαλλικό περιοδικό

DPG Network