Η νέα εμφάνιση Harry και Meghan θα θυμώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ και αυτή τη φορά θα έχει δίκιο

Κατερίνα Μπούσιου
Η νέα εμφάνιση Harry και Meghan θα θυμώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ και αυτή τη φορά θα έχει δίκιο

Γίνονται παρουσιαστές στα 'Οσκαρ. Αντί να γεφυρώσουν το χάσμα με την οικογένειά τους, το μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο. Φαίνεται όμως πως αυτό πληγώνει ακόμη περισσότερο την αγαπημένη του γιαγιά και βασίλισσα. 

Harry και Meghan κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να αποκτήσουν μία ιδιαίτερη φήμη VIP στις ΗΠΑ. Αρχικά μέσω των φιλανθρωπικών τους δράσεων και στο μέλλον με κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές. Φαίνεται όμως ότι οι δραστηριότητες με τις οποίες ασχολούνται δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και είναι σα να έχουν χάσει τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Σε λίγο αναμένεται να χάσουν και κάθε συμπάθεια στην πατρίδα του Harry γιατί οι βρετανοί είναι σίγουρο πως θα θεωρήσουν μεγάλη ασέβεια αυτό που σκοπεύει να κάνει.



Στη βραδιά των 'Οσκαρ αντί στο μνημόσυνο του παππού Φίλιππου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικάνικου τύπου, το άλλοτε πριγκηπικό ζευγάρι έχει κληθεί και έχει αποδεχθεί την πρόσκληση για να δώσει ένα από τα βραβεία στην απονομή των 'Οσκαρ, τη Δευτέρα στις 28 Μαρτίου. Και μάλιστα θα απονείμουν ένα σημαντικό βραβείο της βραδιάς, εκείνο του 'Οσκαρ καλύτερης ταινίας. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Sun, θα προσπαθήσουν στο σύντομο λόγο μετά την απονομή ή ακόμη και κατά την προσέλευσή τους να περάσουν ένα πιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό μήνυμα που θα αφορά, σύμφωνα με τις πληφορίες τους, τον πόλεμο στην Ουκρανία. Θα είναι μία καλή αφορμή για εκείνους να ξαναβγούν στη δημοσιότητα. Η πανδημία άλλωστε των δύο προηγούμενων χρόνων, χάλασε όλα τους τα σχέδια.



Το καψόνι του Harry στη βασίλισσα Ελισάβετ επηρέασε άμεσα τη μοίρα της κόρης του

Η κίνηση αυτή όπως λέει η βρετανική εφημερίδα θα πληγώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ και αυτή τη φορά θα έχει απόλυτο δίκιο. Ο κάποτε λατρεμένος της εγγονός, όχι μόνο δεν θα παρεβρεθεί στο μνημόσυνο του παππού του Φίλιππου -και αυτό είναι ασέβεια - αλλά προτιμά την εκδήλωση των 'Οσκαρ. Για να προσθέσουμε ακόμη και το γεγονός ότι δεν κάνει και καμία κίνηση για να έρθει στο Λονδίνο και να δεί για πρώτη φορά η γιαγιά του τη δισεγγονή της Lilibet Diana. Η επίσημη δικαιολογία του Harry είναι ότι θέλει να του διατεθεί ειδική ασφάλεια για την προστασία της οικογένειας του. Οι υπερβολές όμως αυτές στις κινήσεις του, τον καθιστούν πλέον ένα από τα πιο αντιπαθή ή καλύτερα σνομπ πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας.


https://www.instagram.com/p/CbK0VQLt4fF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι οριστικό (και σκανδαλώδες): Meghan και Harry δε θα πάνε στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δε θα παραβρεθούν στα BAFTA και ο λόγος δεν μας πείθει