Το καψόνι του Harry στη βασίλισσα Ελισάβετ επηρέασε άμεσα τη μοίρα της κόρης του

Πατούλια Κατερίνα
Το καψόνι του Harry στη βασίλισσα Ελισάβετ επηρέασε άμεσα τη μοίρα της κόρης του

Οι φήμες ήθελαν τη βασίλισσα να ετοιμάζει το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Αυτό ήταν μεγάλο χτύπημα. Ο πρίγκιπας Harry ενημέρωσε την γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ για την οριστική απόφασή του να μην παραστεί στο ετήσιο μνημόσυνο για τη μνήμη του παππού του Φίλιππου, μόλις 15 λεπτά προτού ενημερώσει τα μίντια γι’ αυτή.

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποσύρεται στο σπίτι της και αυτό σημαίνει τέλος εποχής



Τούτο τουλάχιστον πιστοποίησε πως συνέβη ανώτατο στέλεχος του Παλατιού στην εφημερίδα Sun. O Harry και η οικογένειά του δεν θα παραστούν στο μνημόσυνο της 29ης Μαρτίου 2022, το οποίο θα γίνει για τον έναν χρόνο απώλειας του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου 2021.

Η ανακοίνωση της απουσίας των Sussexes ήταν λιτή και περιεκτική

«Ο Δούκας του Sussex δεν θα επιστρέψει στη Βρετανία στα τέλη Μαρτίου αλλά ελπίζει να επισκεφτεί τη γιαγιά του το συντομότερο δυνατό», έγραφε η ανακοίνωση.

Με την απόφασή του αυτή, ο Harry κάνει ακόμα πιο δύσκολη την διαδικασία για να έχει η κόρη του Lilibet Diana την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ, τόνισαν πηγές της Sun. Eίναι πιθανό, η βασίλισσα να μην μπει καν στη διαδικασία να γνωρίσει τη Lilibet από κοντά.

«Ο Harry σνομπάρει το μνημόσυνο του Δούκα του Εδιμβούργου αλλά στην πραγματικότητα σνομπάρει τη βασίλισσα. Η δικαιολογία της ασφάλειας θα παραμείνει η ίδια για να αποφύγει ο Harry την εμφάνιση και στην γιορτή του Πλατινένιου Ιωβηλαίου», ανέφερε χαρακτηριστικά η βιογράφος του πρίγκιπα, Angela Levin.

Έρχεται το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, οι Sussexes δεν έρχονται όμως

Το Ιωβηλαίο της βασίλισσας θα γιορταστεί από τις 2 ως τις 5 Ιουνίου και η Ελισάβετ ήδη αντιμετώπισε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της μετά τη θετική διάγνωση με covid19, κάνοντας τις φήμες να την θέλουν ακόμα και νεκρή.

Η Levin τόνισε πάντως πως αυτή του την απόφαση ο Harry θα την πληρώσει, μιας και η βασίλισσα ακόμα θρηνεί για τον θάνατο του Φίλιππου, ο οποίος έτρεφε λατρεία για τον μικρό Harry.

Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ θα τιμήσει τη δουλειά που έκανε στα 18 της

Πάντως, ο πρίγκιπας δεν φαίνεται να χαλάει την ζαχαρένια του μιας και ετοιμάζεται ήδη για τα επόμενα Invictus Games και μαθαίνει μέχρι και Ολλανδικά για να είναι έτοιμος για τους πέμπτους αυτούς αγώνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Του έκανε τη χάρη η βασίλισσα: Ο πρίγκιπας Andrew θα κρατήσει έναν μόνο τίτλο

O πρίγκιπας George εμφανίζεται μετά από καιρό ενώ η προγιαγιά του Ελισάβετ ακόμη...αγνοείται

Φάρσα ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ: Η διάψευση του viral δημοσιεύματος