Η Ελισάβετ δε θέλει το αναπηρικό αμαξίδιο: Ο τρόπος για να φτάσει στο μνημόσυνο του Φίλιππου

Πατούλια Κατερίνα
Η Ελισάβετ δε θέλει το αναπηρικό αμαξίδιο: Ο τρόπος για να φτάσει στο μνημόσυνο του Φίλιππου

Υπάρχει μια φωτογραφία που στοιχειώνει τη βασίλισσα Ελισάβετ και την κάνει να μην θέλει να φτάσει πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο στο Westminster Abbey.

Ένα ολόκληρο σχέδιο έχει καταστρωθεί για να μπορέσει η βασίλισσα Ελισάβετ να δώσει το παρών στο μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από την απώλεια του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου στις 29 Μαρτίου 2022.

Το οργανωμένο σχέδιο μεταφοράς της βασίλισσας

Το Παλάτι έχει ετοιμάσει ένα στρατιωτικής μορφής πλάνο, με τη χρήση ελικοπτέρου για να πετάξει η βασίλισσα από το Windsor στο Παλάτι. Κατόπιν, η 95χρονη, θα μεταφερθεί με αυτοκίνητο μέχρι το Westminster Abbey και είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί η φυσούνα που βλέπουμε στους αγώνες ποδοσφαίρου για να διασφαλιστεί πως οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν πρόσβαση στο να φωτογραφίσουν τη βασίλισσα.



Πρώτη από όλους η βασίλισσα

Η κατάσταση της υγείας και συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίο κινείται πια η μονάρχης, θα την αναγκάσει να βρεθεί πρώτη στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά, καθώς η βασίλισσα ήταν πάντα εκείνη που βάσει πρωτοκόλλου έφτανε τελευταία στις εκδηλώσεις που είναι καλεσμένη.

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή η Αυτού Μεγαλειότητα έπρεπε να ακυρώσει την εμφάνισή της στην Ημέρα Κοινοπολιτείας αλλά την ίδια στιγμή η Ελισάβετ έχει εξηγήσει πως θέλει με κάθε τρόπο να εμφανιστεί στο μνημόσυνο μνήμης για τον Φίλιππο.

Το «όχι» στο αναπηρικό αμαξίδιο

Η βασίλισσα θέλει να περπατήσει όσο το δυνατόν λιγότερο. Ήδη στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις πριν το θετικό αποτέλεσμα στον covid19, η βασίλισσα είχε εμφανιστεί μετά από πολλά χρόνια με μπαστούνι αλλά η επιλογή του αμαξιδίου που της δίνεται τώρα, είναι κάτι που η Ελισάβετ θέλει να αποφύγει.
Κι αυτό, εξαιτίας μιας εικόνας που στοιχειώνει τη βασίλισσα.

Η εικόνα της Μαργαρίτας στο αναπηρικό καροτσάκι

Τον Αύγουστο του 2001, η μητέρα της βασίλισσας συμπλήρωσε 101 χρόνια ζωής και η οικογένεια θα έβγαζε την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία. Έξι μήνες πριν τον θάνατο της, η αδερφή της βασίλισσας, πριγκίπισσα Μαργαρίτα, εμφανίστηκε ξαφνικά με αμαξίδιο σε κακή κατάσταση κι ενώ η ίδια δεν ήθελε αλλά είχε πειστεί από τον βοηθό της μητέρας της βασίλισσας, William Tallon, ο οποίος έφερε την Μαργαρίτα η οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει μια σειρά από εγκεφαλικά επεισόδια.
Η εικόνα αυτή της αδερφής στην κατάσταση αυτή μπροστά στο κοινό, στοιχειώνει ακόμα την Ελισάβετ που θέλει να αποφύγει πάσει θυσία να επαναληφθεί η ιστορία.



Πάντως και σύμφωνα με τη Sun, η εταιρία Lifton Trio έχει αναλάβει να εγκαταστήσει ένα αμαξίδιο στο Balmoral που θα βοηθά την Ελισάβετ να ανεβαίνει τις σκάλες πιο γρήγορα.

margarita

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Του έκανε τη χάρη η βασίλισσα: Ο πρίγκιπας Andrew θα κρατήσει έναν μόνο τίτλο

O πρίγκιπας George εμφανίζεται μετά από καιρό ενώ η προγιαγιά του Ελισάβετ ακόμη...αγνοείται

Φάρσα ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ: Η διάψευση του viral δημοσιεύματος