Του έκανε τη χάρη η βασίλισσα: Ο πρίγκιπας Andrew θα κρατήσει έναν μόνο τίτλο

Πατούλια Κατερίνα
Του έκανε τη χάρη η βασίλισσα: Ο πρίγκιπας Andrew θα κρατήσει έναν μόνο τίτλο

Φαίνεται πως τώρα που λύθηκε η δικαστική διαμάχη του Andrew, θα του χαριστεί ένας τίτλος.

Μπορεί το δικαστικό σκάνδαλο περί σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στις ΗΠΑ, να έκλεισε τελικά για τον πρίγκιπα Andrew, με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που έφτασε τα 12 εκατομμύρια δολάρια, φαίνεται όμως πως ακόμα και με αυτή την εξέλιξη, ο Andrew δεν θα επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα και θα παραμείνει για πάντα ως φαίνεται στο περιθώριο της βασιλικής οικογένειας.

Σνομπάρισμα και από το γκολφ κλαμπ

Τις τελευταίες ώρες και σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily mail, το γκολφ κλαμπ Royal Dornoch Golf Club φαίνεται πως πέταξε εκτός τον Andrewενώ ήδη από τον προηγούμενο μήνα εκτός γκολφ είχε βρεθεί ξανά ο Andrew, μιας και το Royal and Ancient Golf Club of St Andrews τον είχε πετάξει εκτός, στη δίνη του σκανδάλου με τη Virginia Roberts Giuffre.

Γλίτωσε τη δίκη ο πρίγκιπας Andrew - Το παρασκήνιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού



Η βασίλισσα θα του αφήσει έναν τίτλο

Η βασίλισσα θα του αφήσει έναν τίτλο και το Παλάτι επιβεβαίωσε την είδηση.

Μόνο έναν τίτλο τιμής φαίνεται πως θα κρατήσει ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φίλιππου. Σύμφωνα με πηγή της Mirror, ακόμα και μετά τον συμβιβασμό, o πρίγκιπας Andrew δεν έχει ξεπεράσει τον εξευτελισμό της όλης ιστορίας και το μόνο πράγμα που θα του επιστρέψει η βασίλισσα να κρατήσει είναι εκείνος του Αντιναύαρχου του Πολεμικού Ναυτικού.

«Πολέμησε με το ναυτικό στον πόλεμο των Φώκλαντ και αυτό του το χάρισε η βασίλισσα».

Ο Andrew υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό από το 1979 ως το 2001, έγινε Αντιναύαρχος το 2015 στα 55α γενέθλιά του αλλά δεν πήρε ποτέ τον τίτλο του Ναυάρχου στα 60α γενέθλιά του το 2020, μιας και βρισκόταν ήδη στη δύνη του σκανδάλου Epstein.

O Andrew βέβαια, συνεχίζει να έχει με βάση τη γέννησή του, τον τίτλο του δούκα του York τίτλο που δεν μπορεί να του ξηλώσει η μητέρα του μιας και θα χρειαζόταν πράξη του κοινοβουλίου.

Στην ίδια κατηγορία είναι και η θέση του Andrew στο συμβούλιο Πολιτείας, ένας ρόλος που σημαίνει ότι εάν η βασίλισσα δεν μπορεί να αναλάβει επίσημα καθήκοντα λόγω ασθένειας ή απουσίας στο εξωτερικό, θα μπορούσε τεχνικά να ενεργήσει στη θέση της για να εκτελέσει κάποια επίσημα καθήκοντα. Με βάση τον νόμο, το συμβούλιο περιέχει τους τέσσερις ανθρώπους στη λίστα διαδοχής, μεταξύ τους ο Κάρολος, η Καμίλα, ο William, ο Harry και ο Andrew μιας και στο συμβούλιο αυτό λαμβάνουν μέρος άτομα μόνο πάνω από 21 ςτών, άρα αποκλείονται τα πριγκιπόπουλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Η βασίλισσα Ελισάβετ δε θέλει τον Harry και τη Meghan στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Εξορισμένος ο Andrew