Η συμφωνία που έκαναν η Kate και ο William με τον George για όσο βρίσκονται στην Καραϊβική

Νατάσσα Σχοινά
Η συμφωνία που έκαναν η Kate και ο William με τον George για όσο βρίσκονται στην Καραϊβική

Έτσι θα μπορεί να ξέρει πού είναι οι γονείς του και μετά θα το δείχνει στα αδέρφια του.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton βρίσκονται εν μέσω της βασιλικής τους περιοδείας στην Καραϊβική και επισκέπτονται τις Μπαχάμες, την Τζαμάικα και το Μπελίζ για να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Το 12ο πολυήμερο ταξίδι του ζευγαριού περιλαμβάνει πολλές επισκέψεις του δούκα και της δούκισσας σε διάσημα μνημεία, μπροστά στα οποία φωτογραφίζονται, ενώ η Kate έχει ενσωματώσει και μέρος της ντόπιας παράδοσης στις εμφανίσεις της.

Στην υποδοχή τους στα ερείπια του Canal Pech, ωστόσο, ο πρίγκιπας William αποκάλυψε πως τα παιδιά τους ζηλεύουν πολύ που δεν είναι μαζί τους και, παράλληλα, ανέφερε τον γλυκό τρόπο με τον οποίο ο πρίγκιπας George καταγράφει πού βρίσκονται οι γονείς του κάθε φορά και έπειτα το μεταφέρει στα αδέρφια του.



Τι κανόνισαν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William με τον πρίγκιπα George

Ο πρίγκιπας George είναι πια 8 ετών και, όσο μεγαλώνει ηλικιακά, τόσο περισσότερο εμφανής είναι η ωριμότητα που αρχίζει να έχει. Γι’ αυτό και οι γονείς του τον διάλεξαν για μία πολύ σημαντική και γλυκιά αποστολή…

Η Kate και ο William μιλάνε με τον George και του αποκαλύπτουν πού βρίσκονται κάθε φορά. Έπειτα, εκείνος τοποθετεί μία πινέζα πάνω στον χάρτη στο αντίστοιχο σημείο. «Του λέμε πού είμαστε, μας βρίσκει στον χάρτη, τοποθετεί μία πινέζα πάνω και το μοιράζεται με τους άλλους», είπε ο William.

https://www.instagram.com/p/CbTZUI0NRLc

Οι ευχές της βασίλισσας Ελισάβετ

Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι εμφανίζεται να περνάει υπέροχα στο ταξίδι του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί, φυσικά, και στη βασίλισσα Ελισάβετ. Κατά τη διάρκεια ενός καλωσορίσματος από την ηγέτη του Μπελίζ Froya Tzalam για τους εορτασμούς της μονάρχη, ο William πήρε τον λόγο και είπε: «Νιώθω τιμή να σας μεταφέρω τις πιο θερμές ευχές από τη γιαγιά μου, τη βασίλισσα του Μπελίζ, για την ιδιαίτερη περίσταση του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της».

https://www.instagram.com/p/CbV9LnGlhHV

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της Kate και του William στην Καραϊβική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate αφιέρωσε έναν ρομαντικό χορό στον William εκτός πρωτοκόλλου στην Καραϊβική

Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Ξεκίνησε με παρατράγουδα το ταξίδι στην Καραϊβική

Σαν σήμερα, η Kate και ο William έσπασαν μία βασιλική παράδοση 121 ετών