Η πριγκίπισσα Ευγενία είχε γενέθλια και γιόρτασε με μια οικογενειακή φωτογραφία

Πατούλια Κατερίνα
Η πριγκίπισσα Ευγενία είχε γενέθλια και γιόρτασε με μια οικογενειακή φωτογραφία

Τριάντα δύο ετών έγινε η πριγκίπισσα Ευγενία και το γιόρτασε με τα αγόρια της.

H πριγκίπισσα Ευγενία γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της σε οικογενειακό κλίμα. Την ξεχωριστή αυτή ημέρα, η Ευγενία την πέρασε μαζί με τους δύο αγαπημένους της άντρες.

Το ξεχωριστό Post

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε 32 ετών την Τετάρτη και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις ευχές τους με μια φωτογραφία στην οποία περπατάει μαζί με τον σύζυγό της Jack Brooksbank και τον 13 μηνών γιο της Αύγουστο Philip Hawke, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα.

«Πόσο ωραίο να γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο πάρκο με τα αγαπημένα σου αγόρια, σας ευχαριστώ όλους», έγραψε η Ευγενία στο τρυφερό της post.



Οι μοναδικές δημόσιες ευχές


Μόνο η μητέρα της Ευενίας, Sarah Ferguson, ευχήθηκε στο Instagram στην κόρη της, με μια τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια της πριγκίπισσας την οποία αποκαλεί little Eugie και έγραψε:

«Κάνεις τα πάντα καλύτερα με τη χρυσή σου καρδιά», έγραψε η Fergie, και αποτελεί απορίας άξιο το γιατί οι λογαριασμοί του Παλατιού δεν προτίμησαν φέτος να ευχηθούν χρόνια πολλά στην Ευγενία.


https://www.instagram.com/p/CbdclaCAX7R

Πάντως η Ευγενία έχει πολλά να γιορτάσει, μιας και τον Ιανουάριο ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει ένα podcast με αφορμή τον φιλανθρωπικό της οργανισμό The Anti- Slavery Collective, τον οποίο δημιούργησε το 2017 μαζί με τη φίλη της Julia de Boinville με σκοπό να αφυπνίσουν τον κόσμο για τη μοντέρνα σκλαβιά και το trafficking ανθρώπων.

Τον προηγούμενο μήνα, η Ευγενία γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της Αύγουστου ενώ βρέθηκε και στις ΗΠΑ μαζί με τον αγαπημένο της Jack όπου πέρασε χρόνο με τον αγαπημένο της ξάδερφο Harry και τη Meghan Markle.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank βρέθηκαν στη Santa Barbara και κανόνισαν να βγουν με τους Sussexes. Τα δύο ζευγάρια πιάστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, το οποίο φαίνεται πως απόλαυσαν ιδιαίτερα, αφού τα πλάνα τους δείχνουν να συζητούν για αρκετή ώρα (ίσως και να μεταφέρουν τα του παλατιού και τις εξελίξεις ποικίλλου ενδιαφέροντος), να γελούν και να περνάνε καλά.Καθώς φαίνεται, η Meghan και ο Harry έχουν καλύτερες σχέσεις με την Ευγενία και τον σύζυγό της παρά με τους πιο κοντινούς συγγενείς του πρίγκιπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Super Bowl 2022: Ο πρίγκιπας Harry έδωσε το παρών για πρώτη φορά - Μαζί του η πριγκίπισσα Ευγενία

Ο πρίγκιπας Harry θέλει να επιστρέψει στο Παλάτι αλλά... τον τρέχουν στα δικαστήρια

Θα προλάβει η Ελισάβετ να γνωρίσει τη Lilibet; Η Ευγενία πάντως τα κατάφερε

d