Ο λόγος που η Diana λεγόταν πριγκίπισσα αλλά η Kate Middleton όχι

Ο λόγος που η Diana λεγόταν πριγκίπισσα αλλά η Kate Middleton όχι

Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα φαντάζεται ο κόσμος.

Όταν η Diana παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο, έγινε η αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού. Ίσως μέχρι και σήμερα, αν γινόταν μία δημοσκόπηση που θα περιλάμβανε ακόμα και τα σύγχρονα πρόσωπα του παλατιού, η μητέρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry να έβγαινε πάλι πρώτη. Γιατί η Kate Middleton και έπειτα η -αποστατούσα πλέον- Meghan Markle, ενώ τα πηγαίνουν πολύ καλά στη δημοφιλία, έχουν ακόμη δρόμο για να κατακτήσουν αυτήν την ξεχωριστή θέση που είχε και συνεχίζει να έχει η Diana.

Η Diana έλαβε τον τίτλο της «πριγκίπισσας» με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, όμως η Kate, για παράδειγμα, έλαβε μόνο αυτόν της «δούκισσας του Cambridge». Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί μπορεί αυτό να συνέβη;



H Diana ήταν «πριγκίπισσα της Ουαλίας» και όχι «πριγκίπισσα Diana»

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία γενικότερη σύγχυση πάνω στο θέμα των πριγκιπισσών. Ουσιαστικά, «πριγκίπισσα» μπορεί να αποκαλείται μόνο μία γυναίκα που γεννιέται από μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η Diana δεν είχε royal γονείς κι όμως αποκαλούνταν «πριγκίπισσα Diana». Η λύση του μυστηρίου κρύβεται ακριβώς στη λέξη «αποκαλούνταν», όπως αναφέρει Βρετανικό Μέσο.

why diana was princess and kate middleton isnt8

Σύμφωνα με τη Βρετανική Metro, η βασίλισσα Ελισάβετ πράγματι έδωσε έναν τίτλο στην Diana, όμως αυτός δεν ήταν «πριγκίπισσα Diana» αλλά «Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας». Για να μπει το «πριγκίπισσα» μπροστά από το όνομα έπρεπε να είναι «πραγματική» πριγκίπισσα, δηλαδή με δεσμούς εξ αίματος, ωστόσο, το κοινό δεν ενδιαφέρθηκε για τον συγκεκριμένο κανόνα και την ονόμασε από μόνο του «πριγκίπισσα Diana».

Οπότε δεν αποτελεί και τόσο μυστήριο το γεγονός ότι η Kate Middleton αποκαλείται μόνο με το όνομά της ή με τον τίτλο της «δούκισσας του Cambridge» και δεν πρόκειται για κάποια αδικία που έχει συμβεί προς το πρόσωπό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε πλειστηριασμό το πορτρέτο που μισούσε η πριγκίπισσα Diana

Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ θα τιμήσει τη δουλειά που έκανε στα 18 της

Η Kate αφιέρωσε έναν ρομαντικό χορό στον William εκτός πρωτοκόλλου στην Καραϊβική