Άφαντοι οι Sussexes από τα Oscars: Γιατί δεν εμφανίστηκαν Meghan και Harry

Πατούλια Κατερίνα
Άφαντοι οι Sussexes από τα Oscars: Γιατί δεν εμφανίστηκαν Meghan και Harry

O Harry και η Meghan θα λείψουν και απο το αυριανό μνημόσυνο για τον έναν χρόνο απουσίας του πρίγκιπα Φίλιππου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικάνικου τύπου, το ζευγάρι είχε κληθεί και αποδεχθεί την πρόσκληση για να δώσει ένα από τα βραβεία στην απονομή των 'Οσκαρ, τη Δευτέρα στις 28 Μαρτίου.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι άφαντοι.

Οι Sussexes, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun αλλά και πολλά δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ αναμένονταν να δώσουν το πιο σημαντικό βραβείο των φετινών Oscars, εκείνο της Καλύτερης Ταινίας της Χρονιάς.

Η νέα εμφάνιση Harry και Meghan θα θυμώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ και αυτή τη φορά θα έχει δίκιο



Η Gaga στη θέση των Sussexes

Το βραβείο για την Καλύτερη Ταινία της χρονιάς που πέρασε, έδωσε τελικά η θρυλική Liza Minnelli παρέα με τη Lady Gaga, σε μια βράβευση που ήταν τελικά η πιο μεγάλη ανατροπή των φετινών κινηματογραφικών βραβείων της Ακαδημίας.

Και που ήταν τελικά ο Harry με τη Meghan;

Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει δεχτεί πρόταση για την παρουσίαση βραβείου στα Oscars από πέρσι, όταν οι Sussexes είχαν ήδη εγκατασταθεί στην Καλιφόρνια.

Δύο είναι τα σενάρια της απουσία του ζευγαριού από τα βραβεία.

Αρχικά, οι Sussexes φέρονται να έχουν πάρει την απόφαση να μην δώσουν το παρών στα φετινά βραβεία Όσκαρ από τη στιγμή που η Kristen Stewart ανακοινώθηκε πως είναι μία από τις υποψήφιες Πρώτου Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Spencer, στην οποία περιγράφεται ένα Σαββατοκύριακο από τη ζωή της πριγκίπισσας Diana λίγο πριν το διαζύγιο από τον Κάρολο.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τους Sussexes να είχαν πει το ναι στην παρουσίαση στα Oscars πριν την ανακοίνωση της ημερομηνίας για το μνημόσυνο του Φίλιππου, το οποίο θα λάβει χώρα στις 29 Μαρτίου 2022 στις 10 και μισή το πρωί, ώρα Λονδίνου.

Ο Harry είχε ανακοινώσει πως δεν θα παραστεί στο μνημόσυνο εξαιτίας της έλλειψης ασφάλειας για τον ίδιο και την οικογένειά του και η royal expert Angela Mollard τόνισε πως ο κύκλος του Harry από το Λονδίνο τον προειδοποίησε πως αν εμφανιζόταν στα Oscars αλλά παρέλειπε το μνημόσυνο του παππού του δύο ημέρες μετά, θα δημιουργούσε ένα αγεφύρωτο οικογενειακό πια χάσμα με τη γιαγιά του και τους δικούς του.

Η ειδικός είχε τονίσει πως θα ήταν υποκριτικό από τη μεριά του Harry να εμφανιστεί σε μια βραδιά με τόση λάμψη και να αψηφήσει την οικογένειά του.

Η εμφάνιση που ήθελαν όλοι

Τον Harry και τη Meghan στα Oscars δεν την ήθελαν μόνοι οι θαυμαστές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι οριστικό (και σκανδαλώδες): Meghan και Harry δε θα πάνε στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δε θα παραβρεθούν στα BAFTA και ο λόγος δεν μας πείθει