Μια γκριμάτσα της πριγκίπισσας Charlotte έγινε viral στο Twitter κι όχι άδικα

Πατούλια Κατερίνα
Μια γκριμάτσα της πριγκίπισσας Charlotte έγινε viral στο Twitter κι όχι άδικα

Η Charlotte κατάφερε να γίνει το θέμα συζήτησης στη Βρετανία κι όχι μόνο.

Στις 2 Μαΐου 2022, η πριγκίπισσα Charlotte, το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton θα γίνει επτά ετών και είναι αλήθεια πως η χαριτωμένη κόρη των Cambridges που τόσο πολύ μοιάζει με την προγιαγιά της Ελισάβετ, κατάφερε να γίνει το επίκεντρο συζήτησης στο μνημόσυνο του προπάππου της Φίλιππου.

Η γκριμάτσα που έγινε viral

Η εξάχρονη Charlotte, έχοντας πιάσει το χέρι της μαμάς της Kate, κατάφερε να τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα, να χαιρετήσει δια χειραψίας όλο τον κόσμο που η μαμά της την καθοδήγησε να χαιρετήσει και φρόντισε σε όλη τη διάρκεια του μνημοσύνου να είναι τύπος και υπογραμμός.



Στην επιμνημόσυνη δέηση για τον έναν χρόνο από το θάνατο του Φίλιππου, ο William είχε μαζί του και τον πρωτότοκο γιο του George, ο οποίος είναι τρίτος στη διαδοχή. Τα δύο παιδιά κάθισαν μαζί και όλοι αναφώνησαν πως η Charlotte είναι πια μια σωστή πριγκίπισσα.

Πάντως ένα γλυκό στιγμιότυπο από το μνημόσυνο έγινε viral, μιας και σε μια στιγμή, η Charlotte έπιασε τον εαυτό της στην οθόνη που υπήρχε στο Αββαείο και την πλήξη της διαδέχτηκε ο πάντα πριγκιπικός της ενθουσιασμός.

Αυτή η σπάνια εμφάνιση των δύο μικρών παιδιών, μας έδωσε μια γεύση των καλών τρόπων με τους οποίους έχουν μεγαλώσει τα πριγκιπόπουλα. Η μητέρα τους άλλωστε έχει πολλές φορές μιλήσει για την ανατροφή που θέλει να τους δώσει, για τα τόσο σημαντικά πέντε πρώτα χρόνια στη ζωή των παιδιών γενικά αλλά και για τις δοκιμασίες που πέρασε και η ίδια ως μαμά.

Τα παιδιά του William και της Kate έγιναν το επίκεντρο σχολίων στο μνημόσυνο του Φίλιππου



Αυτός που έλειπε βέβαια από το μνημόσυνο ήταν και ο μικρότερος γιος της Kate και του William, ο Louis που στις 23 Απριλίου θα γίνει 4 ετών. Τον μικρό Louis δεν τον έχουμε δει πολλές φορές μέσα στην πανδημία αλλά ελπίζουμε να τον θαυμάσουμε την ημέρα των γενεθλίων του στα social media της βασιλικής οικογένειας.

H Κate ως μαμά είχε το ιδανικό πρότυπο

Η ειδική στον βασιλικό τομέα, Ingrid Seward, ισχυρίζεται πως αιτία για την τόσο σωστή συμπεριφορά – πρότυπο της Kate Middleton είναι η μαμά της, Carole. Η Carole κατείχε πάντα πολύ ιδιαίτερη θέση στη ζωή της κόρης της και φαίνεται πως ο χαρακτήρας της καθρεφτίζεται στην Kate.

«Η Kate είναι προϊόν της μαμάς της. Την ανέθρεψε να κάνει τα πάντα στην τελειότητα. Έμαθε να τα κάνει ταξιδεύει με ιστιοπλοϊκό, να κάνει ορειβασία και σκι. Της άρεσε να μαγειρεύει, να ντύνεται και να φτιάχνει ρούχα. Έμαθε πιάνο, ο μπαμπάς της την έμαθε να παίζει τένις σε υψηλό επίπεδο. Όλες αυτές οι ικανότητες ήρθαν επειδή η φιλόδοξη μητέρα της την παρότρυνε να μάθει. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Ο απαράβατος βασιλικός κανόνας που… «έσπασαν» στην Τζαμάικα

Ο πρίγκιπας Κάρολος στη θέση της βασίλισσας Ελισάβετ - Πού μπορεί να τον δούμε να την αντικαθιστά