Στο «The Crown» ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν ακόμη την ηθοποιό που θα κάνει την Kate Middleton

Κατερίνα Μπούσιου
Στο «The Crown» ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν ακόμη την ηθοποιό που θα κάνει την Kate Middleton

Η μεγάλη παραγωγή του Netflix αποφάσισε αντί να σταματήσει την σειρά στον 5ο κύκλο ο οποίος ξεκινά τον Νοέμβριο να προχωρήσει και στον έκτο και τελευταίο. 

Κανείς δεν περίμενε, γιατί και αρχικά δεν προβλεπόταν, πως η μεγάλη παραγωγή του The Crown θα συνέχιζε για έκτο κύκλο. Όλοι πίστευαν ότι φέτος θα είχαμε με το ξεκίνημα του πέμπτου κύκλου τον Νοέμβριο, την κορύφωση της ιστορίας της βασίλισσας Ελισάβετ, γιατί αυτό είναι το κεντρικό μας θέμα. 'Ομως οι ιθύνοντες της τηλεοπτικής σειράς αποφάσισαν ότι θα πρέπει να κάνουν μία πιο εκτενή αναφορά, έστω και σύντομη, στο δημοφιλές πριγκηπικό ζεύγος, William και Kate.


Αναζητούν 3 νέους ηθοποιούς

Η σκέψη των σεναριογράφων είναι να φτάσουν μέχρι και τους αρραβώνες του William και της Kate και τις προετοιμασίες του γάμου τους. Θα είναι η κορύφωση με ένα ευτυχές γεγονός που θα ζήσει η Ελισάβετ και θα απαλύνει τις οδυνηρές μνήμες του παρελθόντος, αλλά θα δώσει και το μήνυμα για τη νέα γενιά στην μοναρχία. Θα δούμε όλο το ονειρικό ρομάντσο που εκτιλύχθηκε μεταξύ τους στο Πανεπιστήμιο Saint Andrew, τον μικρό χωρισμό τους, την επανασύνδεση και τελικά την δέσμευση να περάσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους. Και έτσι δεν θα μείνουμε στην ιστορία μας μόνο μέχρι τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana.

https://www.instagram.com/p/CUBytUjl9QJ

Η παραγωγή έχει ξεκινήσει να κάνει ήδη μία μεγάλη έρευνα για την νεαρή ηθοποιό η οποία θα υποδυθεί την Kate Middleton σε μικρή ηλικία. Καταλαβαίνουμε όλοι μας, ότι για την νεαρή ηθοποιό που θα επιλεγεί τελικά, αυτή θα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για το βιογραφικό της. Προς το παρόν ωστόσο αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να βρουν την καταλληλότερη να γίνει δούκισσα του Campridge. Και δεν είναι η μόνη. Καθώς αναζητούν και τους νεαρούς που θα ενσαρκώσουν τον William και τον Harry και μάλιστα μία εποχή που ήταν ιδιαίτερα δεμένοι μεταξύ τους ως αδέλφια. Οι παραγωγοί της σειράς υποστηρίζουν ότι αναζητούν ηθοποιούς που να έχουν ομοιότητα και φυσιογνωμικά με τους δύο πρίγκηπες. Ωστόσο για το αν θα αλλάξει το υπόλοιπο κάστ, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι σχετικό. Μπορεί να δούμε ξανά την Imelda Staunton, η οποία θα την υποδυθεί φέτος, καθώς δεν θα έχουμε μεγάλο χρονικό άλμα, από τον ένα κύκλο στον επόμενο.

https://www.instagram.com/p/CUQTEazMI34

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς είναι στην πραγματικότητα η βασίλισσα Ελισάβετ και τα λάθη για εκείνη στο «The Crown»

Στοπ στα γυρίσματα του Crown μετά το μπαράζ κρουσμάτων covid19

Βολές κατά του πρίγκιπα Harry για το Νetflix: «Πιο σημαντικά τα χρήματα από τη μητέρα του»;