Στοπ στα γυρίσματα του Crown μετά το μπαράζ κρουσμάτων covid19

Πατούλια Κατερίνα
Στοπ στα γυρίσματα του Crown μετά το μπαράζ κρουσμάτων covid19

Φρένο μπήκε στα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν του Crown το Netflix.

Ξέρουμε από τον Σεπτέμβριο πως πρέπει να περιμένουμε την πέμπτη σεζόν του Crown στο Netflix τον Νοέμβριο του 2022.

Στο κλιπ που είχε δημοσιευτεί από το Crown στο Instagram, η νέα βασίλισσα, η ηθοποιός Imelda Staunton είχε συστήσει τον εαυτό της ως βασίλισσα της δημοφιλούς σειράς, που θα λάβει τη σκυτάλη από την Olivia Colman.

Stop στα γυρίσματα:

Τις ημέρες αυτές, σταμάτησαν αναγκαστικά τα γυρίσματα της νέας σεζόν του Crown, μιας και η παραγωγή έπεσε θύμα απανωτών κρουσμάτων του Covid19.

Πηγή ανέφερε στην Daily Mail πως τουλάχιστον οκτώ μέλη του συνεργείου του Crown βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό ενώ το Netflix επιβεβαίωσε πως η παραγωγή ολοκληρώθηκε νωρίτερα:



«Το Crown ολοκλήρωσε νωρίτερα κατά μία ημέρα τα γυρίσματα που θα σταματούσαν για τις γιορτές των Χριστουγέννων μιας και μερικά θετικά κρούσματα μας έπεισαν πως πρέπει να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων και να απολαύσουμε όλοι τις γιορτές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα», τόνισε η ανακοίνωση.

Οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στο Crown

Το διάλειμμα στα γυρίσματα λόγω covid19 έρχονται μετά την εμφάνιση του Bertie Carvel και της Lydia Leonard, στον ρόλο του πρωθυπουργού Tony Blair και της συζύγου του Cherie.

thecrownnetflix 237550029 242034164322822 6943286159047288261 n

The Crown 5η σεζόν: Οι πρώτες photos της Diana και του Καρόλου (+ όλοι οι χαρακτήρες)The Crown 5η σεζόν: Οι πρώτες photos της Diana και του Καρόλου (+ όλοι οι χαρακτήρες)



Ήδη έχουμε δει τις πρώτες φωτογραφίες της νέας Diana, Elizabeth Debicki και του νέου Κάρολου, Dominic West, μιας και η σεζόν αυτή, θα ερευνήσει τα γεγονότα που οδήγησαν στο διαζύγιο της θλιμμένης πριγκίπισσας και στον θάνατο της τελικά.

Εννοείται πως η νέα βασίλισσα έχει μονοπωλήσει και το ενδιαφέρον του κοινού, μιας και η ομοιότητα με την Ελισάβετ είναι μεγάλη.
Έτσι κι αλλιώς, η παραγωγή έχει πιο αργά αυτή τη φορά λόγω πανδημίας και γνωρίζουμε ήδη πως παρά την αρχική πρόβλεψη για μια ακόμα σεζόν, το Netflix αποφάσισε τελικά να υπάρξει και μια έκτη και τελευταία σεζόν του Crown με το κοινό να φαντάζεται πως θα φτάσουμε τελικά στη σύγχρονη εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Βολές κατά του πρίγκιπα Harry για το Νetflix: «Πιο σημαντικά τα χρήματα από τη μητέρα του»;

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Crown και άλλοι 7 Έλληνες ηθοποιοί που εμφανίστηκαν διεθνώς στην tv

The Crown 5: Το μήνυμα της Imelda Staunton για τις Colman/Foy- Η αντίδραση των fans στην πρεμιέρα