Η σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της πριγκίπισσας Diana προκάλεσε συγκίνηση στο κοινό

Η σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της πριγκίπισσας Diana προκάλεσε συγκίνηση στο κοινό
AP

Ο Charles Spencer μοιράστηκε μία πολύ συγκινητική στιγμή με την πριγκίπισσα Diana.

Η πριγκίπισσα Diana είναι μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες που έχουν περάσει ποτέ από τον χάρτη. Ακόμα και σήμερα 25 χρόνια μετά τον τραγικό της θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το κοινό έχει μεγάλη αδυναμία στην εικόνα της και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον σε οτιδήποτε σχετικό με τη ζωή της.

Πρόσφατα, ο Charles Spencer δημοσίευσε μία ιδιαίτερη φωτογραφία από την παιδική ηλικία των αδερφιών -συνολικά πέντε- στην οποία φαίνεται να παίζει, με την Diana να βρίσκεται μέσα σε ένα παιδικό αυτοκινητάκι.

Η φωτογραφία στο απόκομμα της εφημερίδας

Ο Charles Spencer δημοσίευσε ένα απόκομμα εφημερίδας στο οποίο υπάρχει μία φωτογραφία με την οικογένεια. Σε αυτήν εικονίζονται οι γονείς, ο υποκόμης του Althorp, John Spencer, και η υποκόμισσα του Althorp, Frances Spencer, η Diana στην ηλικία των 5 ετών, η Sarah στην ηλικία των 11 ετών, ο Charles στην ηλικία των 2 ετών και η Jane στην ηλικία των 9 ετών.

https://www.instagram.com/p/Cc41yYSM2rJ

Ο Charles Spencer συνόδευσε τη φωτογραφία με το caption: «Ένα στιγμιότυπο της οικογενειακής ζωής το 1966».

Ο λόγος που το «ανεκτίμητο» κειμήλιο της Diana πηγαίνει στη Charlotte και όχι στη Lilibet

Γρήγορα οι followers του άρχισαν να κάνουν σχόλια στη φωτογραφία επευφημώντας το θέαμα και προσθέτοντας τη δική τους οπτική πάνω στο θέμα.

Σε ένα σχόλιο, ο χρήστης παρατηρούσε πως το χαμόγελο της Diana μοιάζει με αυτό της πριγκίπισσας Charlotte, ενώ άλλοι εστίασαν -αναμενόμενα- στη μικρή Diana και στη γλυκύτητα που από τότε ενέπνεε το βλέμμα της.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερα σχόλια που έκανε το κοινό στη θέα της Diana σε μικρή ηλικία.