Η στιγμή που η σχέση του πρίγκιπα Harry με τον πρίγκιπα William άλλαξε ανεπανόρθωτα

Νατάσσα Σχοινά
Η στιγμή που η σχέση του πρίγκιπα Harry με τον πρίγκιπα William άλλαξε ανεπανόρθωτα

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William

AP

Οι ειδικοί στα θέματα της βασιλικής οικογένειας αναφέρονται σε ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός.

Χρόνια τώρα είναι γνωστό πως ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Πολλά έχουν ακουστεί ανά διαστήματα σχετικά με τις αιτίες που μπορεί να οδήγησαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, με πολλούς να αναφέρονται και στη μεγάλη διαφορά που έχουν τα παιδιά της πριγκίπισσας Diana μεταξύ τους στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη μοναρχία.

Οι ειδικοί ορίζουν την αίτια του χάσματος Harry - William

Η Meghan Markle προκάλεσε διχασμό στο Παλάτι ήδη από τα πρώτα στάδια της σχέσης της με τον Harry. Οι φήμες μιλούσαν για κόντρα με τη βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς η Χολιγουντιανή σταρ δεν είχε σχέση με την Kate Middleton που ακολουθούσε πιστά το «γράμμα» του παλατιού. Τώρα, ειδικοί στη βασιλική οικογένεια, ισχυρίζονται πως υπάρχει συγκεκριμένη στιγμή, μετά την οποία οι σχέσεις τους άλλαξαν.

Η εκφωνήτρια Carole Malone, σύμφωνα με το Express, απέδωσε τη ρήξη της σχέσης των δύο αδερφών στην κίνηση του William να συμβουλέψει τον Harry να μη βιαστεί στη σχέση του με τη Meghan.

«Η μεγαλύτερη αιτία για το αποκαλούμενο ρήγμα στη σχέση τους ήταν ότι ο Will προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Harry όταν γνώρισε τη Meghan να μη βιάσει τα πράγματα. Την ήξερε για λιγότερο από έναν χρόνο όταν αρραβωνιάστηκαν. Τον κάθισε κάτω και του είπε να το πάει λίγο πιο αργά, να μην πέσει με τα μούτρα», είπε.

Η editor του Majesty Magazine Ingrid Seward φαίνεται να υποστηρίζει ακριβώς το ίδιο πράγμα. «Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και ο William και η Kate δεν είχαν χρόνο να γνωρίσουν τη Meghan, γιατί ο Harry ίσα που τη γνώριζε».

Μία τρίτη ειδικός υποστηρίζει επίσης αυτήν τη θεωρία, η οποία φαίνεται πως είναι κάτι σαν «κοινό μυστικό» μεταξύ των royal experts. «Όπως μου έχουν πει πολλές πηγές, (ο Harry) έγινε έξω φρενών και είπε ‘προσπαθείς να καταστρέψεις τη σχέση μου πριν καν αρχίσει’».

Η royal editor του Vanity Fair σχολίασε: «αυτή ήταν η στιγμή -μου το έχουν πει πηγές πολύ κοντά στα αδέρφια- που η δυναμική τους άλλαξε, που δημιουργήθηκε ένα ρήγμα, το οποίο είχε να κάνει κυρίως με το ότι ο Harry φθονούσε τον αδερφό του».

«Σου λείπει ο αδερφός σου»; Η απάντηση του Harry για τον πρίγκιπα William δεν ήταν η αναμενόμενη