Ξετρελαμένος με την κόρη του ο πρίγκιπας Harry: Το βίντεο που αποτελεί τρανή απόδειξη

Πατούλια Κατερίνα
Ξετρελαμένος με την κόρη του ο πρίγκιπας Harry: Το βίντεο που αποτελεί τρανή απόδειξη
Copyright 2020 The Associated Press. All rights reserved

Ο Harry είναι τρελός για την κόρη του Lilibet που τον επόμενο μήνα θα γίνει ενός έτους.

Ξέραμε πολύ καλά πως ο πρίγκιπας Harry είναι ένας ευτυχισμένος χαζομπαμπάς. Αυτή τη φορά απέδειξε με μια κίνηση τη λατρεία που τρέφει για την κόρη του Lilibet Diana.

Το βίντεο και η τρυφερή αφιέρωση στη Lilibet

Ο δούκας του Sussex έφτιαξε ένα βίντεο για λογαριασμό της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, Travalyst η οποία έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους τουρίστες που ταξιδεύουν στη Νέα Ζηλανδία να κάνουν οικολογικές επιλογές στα ταξίδια τους.

Προωθώντας τους σκοπούς της οργάνωσης αυτής, ο Harry εμφανίστηκε casual ντυμένος φορώντας ένα t-shirt που έγραψε το σλόγκαν 'Girl Dad'.

Σύμφωνα με το concept του βίντεο, ο φακός εντοπίζει τον πρίγκιπα ενώ κάνει διάλειμμα από τη διαδρομή τρεξίματός του.

prince-harry-girl-dad-t-shirt-z.jpg

«Καθώς τα ταξίδια επιστρέφουν στη ζωή μας, έχουμε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τη βιομηχανία του τουρισμού προς το καλό. Η Travalyst μας ωθεί να ξανασκεφτούμε τα ταξίδια μας να ξεπεράσουμε τα όριά μας και να δημιουργήσουμε δεσμούς πολιτιστικούς που μπορούμε να αποκτήσουμε και δεν θα το καταφέρναμε διαφορετικά.

Στο διασκεδαστικό βίντεο μας ήρθαν αναμνήσεις του ταξιδιού του πρίγκιπα ως εργαζόμενου μέλους της βασιλικής οικογένειας το 2018, όπου ο Harry είχε περάσει υπέροχα και είχε ανακοινωθεί και η εγκυμοσύνη της Meghan Markle.

Η Νέα Ζηλανδία έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Harry και ήταν το πρώτο μέρος στο οποίο είχε σκεφτεί να μετακομίσει με τη Meghan μετά τον γάμο του πριν τέσσερα χρόνια, τον Μάιο του 2018.

To βίντεο αυτό έρχεται πάντως ένα μήνα πριν τα πρώτα γενέθλια της Lili, τα οποία και θα γιορτάσει με δόξα και τιμή μαζί με το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Η Lilibet γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 2021 σε μαιευτήριο του Los Angeles. Ήταν μεγάλη επιθυμία της Meghan να βαπτιστεί η κόρη της στο μέρος που παντρεύτηκε με τον Harry και βαπτίστηκε ο γιος της. Τόσο ο Harry όσο και η Meghan υπολόγιζαν να επιστρέψουν και να πραγματοποιήσουν τη βάπτιση μπροστά στη βασίλισσα αλλά τα σχέδια ναυάγησαν μετά από εμπλοκή του William.