Το απροσδόκητο μέρος στο οποίο η Kate και ο William φέρεται να θέλουν να μετακομίσουν

Το απροσδόκητο μέρος στο οποίο η Kate και ο William φέρεται να θέλουν να μετακομίσουν

Και δεν πρόκειται για το κάστρο του Windsor. H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William «γλυκοκοιτάζουν» το κάστρο που προοριζόταν για τον Harry και τη Meghan.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton άρχισαν να ζουν για πρώτη φορά μαζί όταν ήταν ακόμη στο πανεπιστήμιο. Ή κάπως έτσι τουλάχιστον. Για την ακρίβεια οι δυο τους έμεναν στην ίδια κατοικία όταν ήταν ακόμη σπουδαστές και εκεί έγιναν φίλοι. Το τι ακολούθησε, το έδειξε η ιστορία!

Πρώτα έζησαν μαζί ως ζευγάρι στο Anglesey, ένα νησί στη βορειοδυτική Ουαλία, ενώ ο πρίγκιπας William εκπαιδεύτηκε για τη Βασιλική Αεροπορία. Εκεί έμειναν σε μια νοικιασμένη αγροικία 4 υπνοδωματίων που είχε τη δική της ιδιωτική παραλία στο νησί μέχρι το 2013, όταν τελείωσε η εκπαίδευση του πρίγκιπα William.

11 χρόνια γάμου για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton: Η αποκάλυψη για τους καυγάδες τους

Τώρα το ζευγάρι έχει 2 σπίτια, ένα στην πόλη και ένα στην εξοχή. Στο Λονδίνο ζουν στο Διαμέρισμα 1Α στο Παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο, όπου κάποτε ζούσε η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ Β', σύμφωνα με τη The Guardian. Εντάξει, μπορεί να μην είναι ακριβώς διαμέρισμα μιας και έχει 4 ορόφους και 21 δωμάτια. Όταν παντρεύτηκαν, η βασίλισσα τους χάρισε και το Anmer Hall. Το σπίτι του 18ου αιώνα βρίσκεται στο Queen's Sandringham Estate στο Νόρφολκ και όπως λένε όσοι γνωρίζουν την Kate, φαίνεται πως αυτό νιώθει περισσότερο σαν στο σπίτι της. Αλλά προφανώς η πενταμελής οικογένεια θέλει να κάνει μια κίνηση που θα τους έφερε πιο κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά θα εξακολουθεί να είναι αρκετά κοντά στο Λονδίνο για να πηγαίνουν στη δουλειά τους και να ασκούν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μια μετακόμιση στο Windsor φέρνει το ζευγάρι κοντά στη βασίλισσα

Britain Barracks Intruder

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να συνεχίσει να ζει στο κάστρο του Windsor, όπου έμεινε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σε σύγκριση με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με το People. Σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το Κάστρο του Windsor, βρίσκεται το Adelaide Cottage, και εκεί επιθυμούν να μετακομίσουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη The Sun. Το ζευγάρι φέρεται να έχει ψάξει ακόμη και σχολεία για τα τρία παιδιά του, εκπαιδευτήρια που θα είναι κοντά στο Windsor. Το ενδεχόμενο μιας τέτοιας μετακόμισης στο Windsor όχι μόνο θα τους φέρει πιο κοντά με τη γιαγιά του William αλλά και με τους γονείς της Kate, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το Adelaide Cottage προφανώς είχε προηγουμένως προσφερθεί στον πρίγκιπα Harry και στη Meghan Markle όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε. Χτίστηκε αρχικά το 1831 και πήρε το όνομά του από τη βασίλισσα Αδελαΐδα. Το εξοχικό έχει επίσης μια «σκανδαλώδη ιστορία».

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα επισκέπτονταν το Κολέγιο της Αδελαΐδας ως νεαρά κορίτσια

Το Adelaide Cottage ανήκε στον Peter Townsend και την οικογένειά του μεταξύ των ετών 1944 και 1952. Ο Townsend , ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του Ρόζμαρι για τρία χρόνια, μετακόμισε στην ιστορική κατοικία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως σημειώνει η Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/Blmn6dWBTnM

Ο Townsend , γνωστός ως εραστής της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, γνώρισε τη βασίλισσα και τη μικρότερη αδερφή της στις εβδομαδιαίες επισκέψεις τους στο σπίτι του. Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια Townsend διοργάνωσε τη βάπτιση για τον δεύτερο γιο τους Hugo. Όπως ήταν φυσικό, στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένος ο βασιλιάς Γεώργιος VI, ο οποίος έγινε νονός του Hugo, και η υπόλοιπη οικογένειά του. «Ήταν η πρώτη από τις πολλές επισκέψεις της Κυριακής», ανέφερε μια εφημερίδα της δεκαετίας του 1950. «Στην πριγκίπισσα Ελισάβετ άρεσε να συνομιλεί με τη Ρόζμαρι, ενώ η πριγκίπισσα Μαργαρίτα έπαιζε με τα παιδιά στο γρασίδι και ο Peter Townsend, εκτός υπηρεσίας, καθόταν αναπαυτικά σε μια ξαπλώστρα». Αν και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα ήταν μόλις 13 ετών εκείνη την εποχή, αυτές οι εβδομαδιαίες επισκέψεις πιθανότατα έθεσαν το σκηνικό για τη μελλοντική σχέση της πριγκίπισσας με τον Townsend. Ο Townsend ήταν αυτός που συχνά άφηνε την πριγκίπισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Μαργαρίτα στο σπίτι μετά τις επισκέψεις τους, και η Μάργκαρετ φέρεται να είχε ερωτευτεί τον Townsend εκείνη την εποχή.

Το Adelaide Cottage είναι πολύ πιο δελεαστικό από ό,τι ήταν τη δεκαετία του 1940

Πίσω στη δεκαετία του 1940, το Adelaide College δεν ήταν το πολυπόθητο, σαγηνευτικό σπίτι που είναι σήμερα. Στην πραγματικότητα, ήταν ακριβώς το αντίθετο. Όταν οι Townsend ζούσαν σε αυτή τη βασιλική κατοικία, το εξοχικό περιέγραψε ως «κακό και μη ελκυστικό» ένας σχολιαστής τη δεκαετία του 1950, όπως σημειώνει η Daily Mail. Το εξοχικό ήταν σκοτεινό και κακώς φωτισμένο και στολισμένο με βικτοριανή ταπετσαρία και βαριά έπιπλα. Επίσης, το εξοχικό σπίτι μοιράστηκε την ηλεκτρική του ενέργεια με το μακρινό κάστρο του Windsor, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε αρκετός για να τροφοδοτήσει ούτε ...μια ηλεκτρική σκούπα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Adelaide Cottage έχει υποστεί πολλές μεταμορφώσεις από το 1952. Μία από τις πιο πρόσφατες ανακαινίσεις έγινε το 2015, όπως σημειώνεται από το Town and Country. Σύμφωνα με την Daily Mail, η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει δελφίνια με λάκα με χρυσό στην οροφή, καθώς και ένα διακοσμητικό σχοινί που προήλθε από ένα βασιλικό γιοτ που χρησιμοποιήθηκε τον 19ο αιώνα. Ένα άλλο περίτεχνο χαρακτηριστικό; Ένα ελληνο-αιγυπτιακό τζάκι σκαλισμένο από μάρμαρο. Ακούγεται λοιπόν ότι το Adelaide Cottage είναι κατάλληλο για έναν μελλοντικό βασιλιά, όπως είναι ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, μαζί με τα τρία μικρά τους.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan που αρχικά επρόκειτο να μετακομίσουν στο εξοχικό σπίτι, εκτίμησαν επίσης τις 7 πυλωτές εξόδους και τις εισόδους του εξοχικού σπιτιού, που τους επέτρεπαν την ιδιωτικότητα.