Οι ευχές της Kate Middleton και του William για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet

Μαρία Ροδίτη
Οι ευχές της Kate Middleton και του William για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet

Henry Nicholls, Pool Photo via AP

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έδωσε τις ευχές της για τα πρώτα γενέθλια της μικρής Lilibet.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η κόρη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Η Lilibet συμπληρώνει έναν χρόνο ζωής και σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έσπευσε το πρωί του Σαββάτου (4/6) να δώσει τις ευχές της… μέσω Twitter.

Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Lilibet συναντήθηκε με τη βασίλισσα Ελισάβετ με το που έφτασαν οι Sussexes στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς ωστόσο να έχουν δημοσιευθεί ακόμα φωτογραφίες από τη συνάντησή τους.

«Όχι στο Windsor»: Συνεχίζεται το σίριαλ με τη βάπτιση της Lilibet Diana με νέα εξέλιξη

Οι ευχές Middleton-William, Καρόλου και Camilla στο Twitter

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William, ο Κάρολος και η Καμίλα, ευχήθηκαν στη Lilibet για τα πρώτα γενέθλιά της μέσω Twitter. «Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στη Lilibet που σήμερα γίνεται ενός έτους», έγραψε η Δούκισσα και ο Δούκας του Cambridge.

karolos.jpg

Με τη σειρά του ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης έγραψαν: «Ευχόμαστε στη Lilibet χαρούμενα πρώτα γενέθλια», ενώ και το επίσημο Twitter account της βασιλικής οικογένειας δημοσίευσε ευχές για την κόρη των Sussexes.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ξαναβρέθηκαν με τη βασιλική οικογένεια σε δημόσιο χώρο για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια και συγκεκριμένα χθες, στην τελετή των ευχαριστιών του Ιωβηλαίου.

Το ζευγάρι ταξίδεψε από την Αμερική με τα παιδιά του, τον Archie και τη Lilibet, ενόψει των τετραήμερων εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, ενώ σύστησαν από κοντά για πρώτη φορά την κόρη τους στη συνονόματη προγιαγιά της, τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα και η πρώτη φορά που είδαμε το πρόσωπο της Lilibet

Ήταν προπαραμονή Χριστουγέννων του 2021 και συγκεκριμένα 23 Δεκεμβρίου όταν για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε το πρόσωπο της μικρής Lilibet Diana. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κυκλοφόρησαν την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους κρατώντας αγκαλιά τον Archie και τη Lilibet κι έτσι όλος ο κόσμος είδε το πρόσωπο της μικρούλας.

lilibet_karta.jpg

This is the first image Prince Harry and Meghan have released of their daughter Lilibet

Το μήνυμα στην κάρτα έγραφε: «Καλές γιορτές. Αυτόν τον χρόνο, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Lilibet, στον κόσμο. Ο Archie μάς έκανε «μαμά» και «μπαμπά» και η Lili μάς έκανε οικογένεια».

Και συνέχιζε: «Καθώς περιμένουμε το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν τις οικογένειες - από αυτούς που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν, σε αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ' αποδοχών: Team Rubicon, Καλώς ήρθες. US, Human First Coalition, Humanity Crew & Paid Leave For All, PL+US, Marshall Plan for Moms».

https://www.instagram.com/p/CX1AaCuMhdm

Το ζευγάρι ολοκλήρωσε το μήνυμά του γράφοντας: «Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και έναν επιτυχημένο νέο χρόνο από την οικογένειά μας σε εσάς. Όπως πάντα, Harry, Meghan, Archie & Lili».

Η γέννηση της Lilibet Diana

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 ήρθε στη ζωή η κορούλα της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry.

«Με μεγάλη χαρά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, δούκας και δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν την κόρη τους Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι υγιείς και στο σπίτι τους», ανέφερε η γραμματέας του ζευγαριού.

Η -1 έτους πλέον- Lilibet γεννήθηκε στο Santa Barbara Cottage στην Καλιφόρνια και ζύγιζε 3.486 γραμμάρια, ενώ το όνομα που έλαβε ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και η οικογένειά της την προσφωνεί χαρακτηριστικά Lilibet. Το μεσαίο όνομα της μικρής είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη γιαγιά της, Diana.