Meghan και Harry στη λειτουργία για τη βασίλισσα: Έκλεψε την παράσταση η Markle ντυμένη στα λευκά

Πατούλια Κατερίνα
Meghan και Harry στη λειτουργία για τη βασίλισσα: Έκλεψε την παράσταση η Markle ντυμένη στα λευκά
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Δεύτερη ημέρα εορτασμών  για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο με τη λειτουργία των ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου χωρίς τη βασίλισσα αλλά με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η στιγμή της μεγάλης επιστροφής έφτασε. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επανενώθηκαν με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας χωρίς τη βασίλισσα που όπως ανακοίνωσε το Παλάτι ένιωσε αδιαθεσία και δεν μπορούσε να ταξιδέψει ως τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου .

Μeghan και Harry στο προσκήνιο

‘Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον πρίγκιπα και στην αγαπημένη του Meghan Markle στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά από δύο χρόνια στις ΗΠΑ και τον Καναδά και μετά το Megxit, την παραίτηση από τα royal καθήκοντα.

Η σημασία της Λειτουργίας των Ευχαριστιών:

Η λειτουργία αυτή είναι πολύ σημαντική για την 96χρονη μονάρχης μιας και είναι εκείνη που διορίζει αρχιεπισκόπους, επισκόπους και ηγουμένους κατόπιν συμβουλής από τον Βρετανό πρωθυπουργό γιαυτό και είναι συμβολική σημασία της επιλογής του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Παύλου. Η Ελισάβετ ήθελε πολύ να δώσει το παρών αλλά η ήδη επιβαρυμένη υγεία της δεν της το επέτρεψε.

Πάντως αξιωματικός της αστυνομίας λιποθύμησε και δημιούργησε πανικό στην ασφάλεια και μέχρι να βρει τις αισθήσεις του ξανά.

Britain Platinum Jubilee

Ήσυχοι οι Sussexes μέχρι στιγμής:

Ο Royal δημοσιογράφος Russell Myers ανέφερε πως Meghan και Harry κρατούν χαμηλό προφίλ, υπάρχει μια παγωμάρα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αλλά ο δούκας και η δούκισσα του Sussex προσπαθούν να σπάσουν τον πάγο όπως μπορούν.

Ο φακός τους εντόπισε πίσω από τις κουρτίνες του Παλατιού, στο χτεσινό Trooping the Colour, όπου με γκριμάτσες ο 37χρονος πρίγκιπας και η 40χρονη πάλαι ποτέ ηθοποιός προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας να κάνουν ησυχία.

To look της Μαρκλ

Μετά το χθεσινό navy blue φόρεμά της, η Meghan επέλεξε για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλαίσιο των royal εορτασμών ένα λευκό cape coat dress με ασορτί λευκές γόβες και διαμαντένια σκουλαρίκια. Το look της έμοιαζε αρκετά με το χθεσινό Alexander McQueen ταγιέρ που επέλεξε η Kate Middleton, αλλά το λευκό είναι έτσι και αλλιώς ένα προσφιλές χρώμα για τους «γαλαζοαίματους».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως οι Sussexes έχουν υποσχεθεί στη βασίλισσα να μην την επισκιάσουν και η αλήθεια είναι πως έχουν κρατήσει πολύ διακριτική στάση έως τώρα, ακόμα και ενδυματολογικά.

Άφαντοι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Κι όμως είδαν την παρέλαση για τη βασίλισσα