Νέα ατυχία για την πριγκίπισσα Charlene και απομόνωση στο παλάτι λόγω covid

Κατερίνα Μπούσιου
Νέα ατυχία για την πριγκίπισσα Charlene και απομόνωση στο παλάτι λόγω covid

(AP Photo/Daniel Cole)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Δεν πρόλαβε να χαρεί την επάνοδό της στο Μονακό και βρέθηκε θετική σε τεστ covid. Τι αναφέρει η δήλωση του παλατιού. 

Η τύχη φαίνεται πως δεν είναι με το μέρος της. Λίγες μόνο εβδομάδες μετά από την επάνοδό της στο Μονακό, η πριγκίπισσα Σαρλίν βρέθηκε θετική μετά από covid test. Το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση.

Πριγκίπισσα Charlene: Το νέο post μετά από καιρό και το τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της

Σε τυπική απομόνωση

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, κύκλοι του παλατιού των Μονεγάσκων, επιβεβαίωσε στο περιοδικό People, την πληροφορία που είχε διαρρεύσει από το μεσημέρι για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Σαρλίν. Και όπως ανέφεραν: «Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες υγείας, η πριγκίπισσα Σαρλίν θα παρακολουθήσει μια περίοδο απομόνωσης αρκετών ημερών. Η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία». Ωστόσο δεν αναφέρεται αν και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας, βρέθηκε θετικό. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ωστόσο είχε βρεθεί θετικό για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες τον Απρίλιο, οπότε δεν είναι πιθανό να ασθενεί και τώρα.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν έχει κάνει δυναμική επάνοδο μετά την μακροχρόνια περιπέτεια με την υγεία της, στα βασιλικά της καθήκοντα, είχε παρεβρεθεί μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, πριν από μία εβδομάδα, στους αγώνες του Grand Prix του Μονακό. Και έδειχνε πως όχι μόνο έχει ανακτήσει τις δυνάμεις της αλλά και την καλή της διάθεση. Μάλιστα είχε νιώσει την ανάγκη να απαντήσει μετά από αρκετό καιρό, στις φήμες που ανέφεραν πως η σχέση της με τον Αλβέρτο περνά κρίση. Και όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Συνεχίζω να βρίσκω λυπηρό ότι κάποια media διαδίδουν τέτοιες φήμες για τη ζωή μου, τη σχέση μου. Όπως όλοι οι άλλοι, είμαστε άνθρωποι και ως άνθρωποι έχουμε συναισθήματα και αδυναμίες, μόνο που η οικογένειά μας εκτίθεται στα media και η παραμικρή αδυναμία συσχετίζεται».

https://www.instagram.com/p/CdQlMxZs1BU

Η Σαρλίν έχει βάλει σκοπό όπως φαίνεται να αποτινάξει από πάνω της τον χαρακτηρισμό ως η θλιμμένη πριγκίπισσα και επέστρεψε με νέο προφίλ.

Photo credits Associated Press