Το ταξίδι του πρίγκιπα Αλβέρτου στην Disneyland με τα παιδιά του και η απουσία της Charlene

Το ταξίδι του πρίγκιπα Αλβέρτου στην Disneyland με τα παιδιά του και η απουσία της Charlene
Prince Albert II of Monaco looks at his children Prince Jacques and Princess Gabriella showing messages for their mother Princess Charlene, from the balcony of the the Monaco Palace during ceremonies marking National Day, Friday Nov.19, 2021 in Monaco. Princess Charlene is currently convalescing in a confidential place after battling with poor health over the past few months. (AP Photo/Daniel Cole)

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος ταξίδεψε με τα δίδυμα παιδιά του, Jacques και Gabrielle, στην Disneyland στο Παρίσι και όλοι μαζί πόζαραν πιο χαμογελαστοί από ποτέ.

Η Disneyland στο Παρίσι είναι το ιδανικό μέρος για να πάει κανείς τα παιδιά του ώστε να χαρούν και να διασκεδάσουν. Και αυτό το ξέρει καλά ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο οποίος πήρε τα δίδυμα παιδιά του και ταξίδεψαν μέχρι το θεματικό πάρκο της Γαλλίας.

Ο Αλβέρτος απαθανατίστηκε, μάλιστα, χαμογελαστός με τον μικρό πρίγκιπα Jacques και τη μικρή πριγκίπισσα Gabriella έξω από το Sleeping Beauty Castle, όμως μαζί τους… δεν ήταν η πριγκίπισσα Charlene.

Η πριγκίπισσα Charlene είναι καλά και οι fans παρατήρησαν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Τα χαμόγελα του Αλβέρτου και των παιδιών

Τα 7χρονα δίδυμα του Πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene πόζαραν χαμογελαστά δίπλα στον μπαμπά τους – και δίπλα στον Micky και τη Minnie Mouse- ακριβώς έξω από το Sleeping Beauty Castle στην πρόσφατη επίσκεψή τους στην Disneyland στο Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/CdsVCEyP-PW

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε κυρίως γιατί το θεματικό πάρκο γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας του. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά του βρέθηκαν εκεί. Όλοι μαζί είχαν βρεθεί ξανά στην Disneyland τον Απρίλιο του 2019.

Η απουσία της Charlene και η τελευταία εμφάνισή της

Η πριγκίπισσα Charlene, η οποία από τη μέρα της επιστροφής της στο Μονακό έχει κάνει μόνο 2 δημόσιες εμφανίσεις, δεν βρέθηκε μαζί με την οικογένειά της στο ταξίδι στην Disneyland.

Η οικογένεια είχε φωτογραφηθεί στις 7 Μαΐου σε έναν αγώνα rugby στο Μονακό κι ενώ δημοσιεύματα θέλουν τη Charlene να λαμβάνει χρήματα από τον σύζυγό της για να τον συνοδεύει στις βασιλικές υποχρεώσεις του.

Την ίδια στιγμή, ο Αλβέρτος έχει ξεκινήσει να παίρνει τα παιδιά του σε περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις συστήνοντάς τους σταδιακά τη royal ζωή που τους περιμένει, όπως ακριβώς έκαναν και οι γονείς του, η πριγκίπισσα Grace και ο πρίγκιπας Rainier, σε εκείνον.

«Οι γονείς μας μας έπαιρναν από νωρίς σε επίσημα ταξίδια, αλλά εμείς δεν αισθανόμασταν ότι ήταν επίσημα ταξίδια», είχε δηλώσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος στο PEOPLE. Και είχε συμπληρώσει: «Όταν ήμασταν μικροί έφευγαν για να κάνουν μια σοβαρή δουλειά. Μετά ήταν μαζί μας. Υπήρχε μεγάλη αξία σε αυτό. Ο Jacques και η Gabriella είναι ακόμα στην ηλικία που υπάρχουν πάρα πολλές ανακαλύψεις, δεξιά και αριστερά, σε τέτοιου είδους ταξίδια. Είναι υπέροχο να έχουμε τέτοιου είδους αναμνήσεις μαζί τους».