Meghan και Harry σε κίνηση - έκπληξη μετά τα γενέθλια της Lili: Η μάχη με Kate και William

Πατούλια Κατερίνα
Meghan και Harry σε κίνηση - έκπληξη μετά τα γενέθλια της Lili: Η μάχη με Kate και William
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο ανήκει πια στο παρελθόν αλλά οι Sussexes με τους Cambridges συνεχίζουν να απασχολούν τα μίντια σε Λονδίνο και ΗΠΑ.

Στις 4 Ιουνίου 2022, η κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έγινε ενός έτους και γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια στο Frogmore Cottage, σε ένα πικ νικ πάρτι στην γενέτειρα του μπαμπά της.

Το σπουδαίο ποσό για τη Lilibet

Οι Sussexes, δημοσίευσαν και το πρώτο μεγάλο πορτρέτο της Lilibet Diana αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας, οι εορτασμοί για το οποίο κράτησαν τέσσερις ολόκληρες ημέρες.

Και μόλις χτες, η 40χρονη Markle και ο 37χρονος πρίγκιπας έστειλαν μια συγκινητική ανακοίνωση με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους. Οι Sussexes, ευχαρίστησαν τον κόσμο από κάθε μεριά του πλανήτη για τις ευχές τους αλλά και για τις δωρεές που έκαναν στο μη κυβερνητικό οργανισμό World Central Kitchen, που με αφορμή τα γενέθλια της Lilibet Diana, βοήθησαν να συγκεντρωθούν περίπου 100.000 δολάρια.

Η απρόσμενη ανακοίνωση

Οι Sussexes ενισχύουν τον εν λόγω οργανισμό που στόχο έχει να βοηθήσει στην εξάλειψη της πείνας από τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ ο Chef José Andrés που είναι ιδρυτής του οργανισμού εξήγησε πως ο Harry και η Meghan δεν είναι απλά συνεργάτες αλλά φίλοι του:

«Είναι ευχαρίστησή μου να τους αποκαλώ φίλους. Όλη μου τη ζωή προσπαθούσα να μάθω τι μας λείπει και υπάρχει πείνα. Πρέπει να βρίσκουμε ευκαιρίες για να κάνουμε καλό και πιστεύω πως άνθρωποι πως ο Harry και η Meghan αυτό κάνουν».

Μάχη των Sussexes και των Cambridges

Όσον αφορά τη διαμονή του πρίγκιπα και της πρώην ηθοποιού στο Ιωβηλαίο, αυτή προς έκπληξη πολλών περιορίστηκε σε μία και μοναδική εμφάνιση στη λειτουργία Ευχαριστιών για τη βασίλισσα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Και μπορεί να μην είδαμε ποτέ μαζί τον William με τον Harry ή τη Meghan με την Kate, υπήρξε όμως μια μάχη ανάμεσα στα δύο ζευγάρια που κατάλαβαν μόνο οι πιστοί τους φανς. Μιλάμε για τη μάχη των φωτογραφιών, μιας και έξι ώρες μετά τις αποκλειστικές και αδημοσίευτες φωτογραφίες του William και της Kate στο Instagram από το backstage του Ιωβηλαίου με τα τρία τους παιδιά να πρωταγωνιστούν, ήρθε το πορτραίτο και οι υπόλοιπες φωτογραφίες από τα γενέθλια της Lilibet Diana.

https://www.instagram.com/p/CedqWDfNVrz

H παρουσιάστρια Belinda Russell είπε πως αυτή είναι μια μάχη για τις φωτογραφίες στα social media. O μεν Louis κατάφερε με τα κόλπα του να κάνει όλους τους Βρετανούς να τον αγαπήσουν κι ύστερα ήρθε η Lilibet για να κάνει όλον τον πλανήτη να μιλά για τα κόκκινα μαλλιά της.