Harry και William - Meghan και Kate: Εμφανίστηκαν μαζί αλλά εντελώς χώρια κι αυτό κάτι μας θυμίζει

Πατούλια Κατερίνα
Harry και William - Meghan και Kate: Εμφανίστηκαν μαζί αλλά εντελώς χώρια κι αυτό κάτι μας θυμίζει

Τα δύο αδέρφια φάνηκε να έχουν, όχι απλά παγωμένες σχέσεις αλλά η σχέση μεταξύ τους δεν φαίνεται να σώζεται.

Θυμάσαι εκείνους τους ωραίους τίτλους στα βρετανικά έντυπα όταν ο Harry αρραβωνιάστηκε τη Μeghan και έκανε κοινές εμφανίσεις με την Kate Middleton και τον αδερφό του William.

Fantastic Four ήταν η προσφώνηση, τον ίδιο λογαριασμό στο Instagram μοιράζονταν όλοι, χαμόγελα μοίραζαν απλόχερα παντού και φτάνουμε στο σήμερα.

Σαν μια κλασική ελληνική οικογένεια

Η επανένωση των Fantastic Four, δύο χρόνια μετά το Megxit και μετά το ξεσπάθωμα των Sussexes από την Αμερική κατά του Παλατιού, έκανε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο να θυμίζει το όρος Έβερεστ.

William Και Kate, συναντήθηκαν μόνο με τον Κάρολο και την Καμίλα, ο οποίος και αναπλήρωνε τη βασίλισσα που δεν μπόρεσε να δώσει το παρών λόγω αδιαθεσίας και ο Harry με τη Meghan κάθισαν μαζί με τις ξαδέρφες του πρίγκιπα Ευγενία και Βεατρίκη και τους συζύγους τους.

Στη μια μεριά του ναού οι μεν, στην έτερη οι δε και δεν υπήρξε στιγμή που να συναντηθούν τα βλέμματά τους.

Υπήρξαν ωστόσο σημεία που ο Harry δεν έκρυβε πως ασφυκτιεί στον ναό κοιτάζοντας διαρκώς το ταβάνι. Υπήρξαν και πηγές από το Παλάτι που τόνισαν πως ο William δεν έχει καμία όρεξη να φανεί δημόσια πως μιλά ή αντιδρά σε κάποιο κάλεσμα του Harry. H τελευταία κοινή εμφάνιση των Fantastic Four ήταν στο Αβαείο του Westminster τον Μάρτιο του 2020, τρεις μήνες μετά το Megxit.

HARRY_WILLIAM.JPG

Σε άλλα νέα, οι Sussexes γιορτάζουν σήμερα τα πρώτα γενέθλια της Lilibet Diana, που πήρε το όνομα και από την αδικοχαμένη γιαγιά και από την προγιαγιά της. Η Lilibet σύμφωνα με την Page Six γνώρισε την Ελισάβετ και μοιράστηκαν χρόνο μαζί στο κάστρο του Windsor.

Σήμερα θα υπάρξει και ένα πάρτι προς τιμήν της Lili και είναι άγνωστο αν τα παιδιά του William και της Kate θα δώσουν το παρών, μιας και οι γονείς τους θα βρίσκονται στην Ουαλία.

https://www.instagram.com/p/CeWODcPNbwK

Τι μας θύμισε η εμφάνιση του Harry τόσο κοντά και τόσο μακριά από τον William;

Την παραδοσιακή - τυπική - ελληνική οικογένεια, που πρέπει να σμίξει στο οικογενειακό κάλεσμα αλλά πολύ θα ήθελε να μην δει ο ένας το πρόσωπο του άλλου! Και όση ώρα διαρκεί το event, τα ψεύτικα χαμόγελα πάνε και έρχονται!