Ο κόσμος είδε από κοντά την πριγκίπισσα Charlene και τα σχόλια ήταν χαρακτηριστικά

Πατούλια Κατερίνα
Ο κόσμος είδε από κοντά την πριγκίπισσα Charlene και τα σχόλια ήταν χαρακτηριστικά
MONTE-CARLO, MONACO - JUNE 17: Prince Albert II of Monaco and Princess Charlene of Monaco attends the opening ceremony during the 61st Monte Carlo TV Festival on June 17, 2022 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Charlene όχι μόνο πλησίασε τους fans της αλλά πόζαρε μαζί τους.

Μετά την δύσκολη περσινή χρονιά, την επί μήνες απομόνωσή της σε κλινική αποκατάστασης, η πριγκίπισσα Charlene φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον καλό της εαυτό και η εξωτερική της εμφάνιση στηρίζει την θεωρία αυτή.

Η παλιά καλή Charlene, είναι εδώ

Η Charlene, αυτή τη φορά, όχι μόνο συνόδευσε τον πρίγκιπα Αλβέρτο στο 61ο Monte Carlo Television Festival, αλλά κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Στην πρώτη εμφάνιση μετά το θετικό αποτέλεσμα στον κορονοϊό, η Charlene φαίνεται πως δεν ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα με τον covid19 φορώντας μια πράσινη τουαλέτα με έναν ώμο του οίκου Lanvin.

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε για τα καλά - Η εντυπωσιακή παρουσία της στη Formula 1

Οι fans την λάτρεψαν

Και δεν έμεινε μακριά από τον κόσμο που την αγαπά. Η Charlene που πάντα φρόντιζε να μιλά και να βγάζει selfies με τον κόσμο που την αγαπά, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ξανά την αγαπημένη της συνήθεια ποζάροντας αγκαλιά με τους fans της.

Κι όσοι την πήραν αγκαλιά και την είδαν από κοντά, είπαν πως η πριγκίπισσα που όλοι αγάπησαν είναι ξανά μαζί μας για τα καλά.

Και είναι αλήθεια πως η Charlene που τόσο ταλαιπωρήθηκε με τις επεμβάσεις στο πρόσωπο και τη γνάθο, φαίνεται πως έχει πάρει πίσω το βάρος που είχε χάσει, δείχνει πιο υγιής, κι όχι μόνο πόζαρε με τους θαυμαστές της αλλά έπιασε και κουβέντα μαζί τους.

Κανείς δεν ξέρει αν μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε αλλά όλοι παραδέχτηκαν πως δείχνει πιο όμορφη από ποτέ.

Η Charlene επέστρεψε στα πριγκιπικά της καθήκοντα στο Μονακό μετά από έναν και πλέον χρόνο αποχής και μεγάλη ταλαιπωρία μετά τις αποτυχημένες επεμβάσεις στη γνάθο και την επί μήνες παραμονή της πριγκίπισσας στην Νότιο Αφρική.

Αυτό που δυστυχώς δεν έχει αλλάξει στο πρόσωπό της Charlene, είναι το θλιμμένο βλέμμα της πριγκίπισσας, που ποτέ δεν χαμογελά τα τελευταία δέκα χρόνια.

Τα προβλήματα υγείας που την κράτησαν μακριά από την οικογένειά της

Το 2021 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την πριγκίπισσα Charlene, αφού η ίδια αναγκάστηκε να ταξιδέψει στη Νότια Αφρική, μένοντας μακριά από την οικογένειά της για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας επιπλοκών μιας ΩΡΛ λοίμωξης που την ταλαιπωρούσε.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, η πριγκίπισσα του Μονακό ανάρρωσε στη χώρα, επιστρέφοντας στην οικογένειά της τον περασμένο Νοέμβριο ενόψει της Εθνικής Ημέρας του Μονακό. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά την άφιξή της, έφυγε ξανά προκειμένου να νοσηλευτεί σε μια ιδιωτική κλινική στην Ελβετία, αναφέροντας την εξάντληση ως αιτία για το ταξίδι της.