Ανατροπή στο πάρτι γενεθλίων του πρίγκιπα William μετά την εμπλοκή της Kate Middleton

Πατούλια Κατερίνα
Ανατροπή στο πάρτι γενεθλίων του πρίγκιπα William μετά την εμπλοκή της Kate Middleton

Ο πρίγκιπας William έγινε μόλις χτες 40 ετών και η βασίλισσα είχε μια απίθανη ιδέα για το πάρτι γενεθλίων του.

Τα 40α γενέθλια του πρίγκιπα William γιορτάστηκαν οικογενειακά με την Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους, George, Charlotte και Louis.

Πάρτι χωρίς celebs

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως θα ακολουθήσει πάρτι γενεθλίων πιο μεγάλο και πιο φαντασμαγορικό, μετά από μια ιδέα που είχε η βασίλισσα Ελισάβετ. Η βασίλισσα μάλιστα, είχε την ιδέα να γίνει ένα κοινό μεγάλο πάρτι για τα 40α γενέθλια του William και της Kate Middleton, τα οποία ήταν μεν τον Ιανουάριο αλλά η δούκισσα δεν μπόρεσε να τα γιορτάσει όπως θα ήθελε εξαιτίας των περιορισμών του covid19.

Η royal expert Angela Levin τόνισε πως το μεγάλο αυτό και κοινό πάρτι θα περιλαμβάνει μόνο της οικογένεια και σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα Sun, William και Kate θα είναι ίσοι όσον αφορά τα γενέθλιά τους.

Ο royal ειδικός Phil Dampier πρόσθεσε πως Kate και William δεν θα προσκαλέσουν επώνυμους στο πάρτι τους και θα προτιμήσουν δικούς τους ανθρώπους που σημαίνουν κάτι πιο βαθύ για τους ίδιους:

«Θα φέρουν τους ανθρώπους που νιώθουν πιο κοντά τούς, τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί τους, άτομα από τους οργανισμούς τους οποίους επιβλέπουν».

Το πάρτι, όπως το κανόνισε η βασίλισσα, θα γίνει είτε στο κάστρο του Windsor είτε στο Sandringham πιο μετά το καλοκαίρι.

Tα κουτσομπολιά για τον Harry

Πάντως ο δημοσιογράφος Omid Scobie, στενός φίλος της Meghan και του Harry, ήταν αρκετά επικριτικός σε σχέση με τον William, ο οποίος σύμφωνα με όσα είπε ο Omid αφήνει άτομα από τον στενό του κύκλο να διαρρέουν κουτσομπολιά για τον Harry και τη Meghan μετά την επίσκεψή τους στη Βρετανία.

«Ο πρίγκιπας William διαρρέει κουτσομπολιά για τη σχέση της οικογένειας με τον Harry και αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξουν τα πράγματα. Οι άνθρωποι του William έχουν σίγουρα το οκ του, για να μιλήσουν για το θέμα αυτό», τόνισε ο Scobie.

O Πρίγκιπας William γίνεται 40 ετών: Τι δεν γνωρίζεις για τον μελλοντικό βασιλιά της Βρετανίας