Η αναμενόμενη αντίδραση της Kate Middleton όταν της έδωσαν τον τίτλο της πριγκίπισσας Diana

Μαρία Ροδίτη
Η αναμενόμενη αντίδραση της Kate Middleton όταν της έδωσαν τον τίτλο της πριγκίπισσας Diana

 Victoria Jones/Pool Photo via AP, File

Μια θαυμάστρια αποκάλεσε «λαμπρή πριγκίπισσα της Ουαλίας» την Kate Middleton κι εκείνη δεν το άφησε ασχολίαστο.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες από την ολοκλήρωση των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, όμως όπως φαίνεται ο πλανήτης ακόμα μιλά και θα μιλά για το huge event. Αυτήν τη φορά η Kate Middleton και η συνομιλία της με μια θαυμάστρια στο Κάστρο του Cardiff έχει γίνει θέμα συζήτησης.

Η Δούκισσα του Cambridge, λοιπόν, μίλησε ανοιχτά για το αν θα γίνει πριγκίπισσα της Ουαλίας και αν θα πάρει τον τίτλο της εκλιπούσας πεθεράς της, Diana, όταν θα γίνει βασιλιάς ο Κάρολος μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η στρατηγική απόφαση του William και της Kate θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από την Ελισάβετ

Η συνομιλία της Kate Middleton με θαυμάστριά της

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter η Kate Middleton φαίνεται να κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια, να χαιρετά τον κόσμο που βρέθηκε στο Κάστρο του Cardiff για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο και να συνομιλεί με fans που ήρθαν για να συναντήσουν την ίδια και την οικογένειά της από κοντά.

Καθώς εκείνη και ο William έσφιγγαν τα χέρια του κόσμου που τους περίμενε, ακούστηκε μια γυναίκα να λέει στην Kate: «Θα είσαι μια λαμπρή πριγκίπισσα της Ουαλίας». Η Δούκισσα του Cambridge απάντησε συνεσταλμένα όπως πάντα ότι είναι «πολύ ευγενικό» εκ μέρους της με τον William να πετάγεται και να λέει: «Είμαι σε καλά χέρια».

Τι θα συμβεί μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ αναμένεται ο Κάρολος να πάρει τη θέση της και να γίνει αυτόματα βασιλιάς για να διασφαλιστεί ότι ο βρετανικός θρόνος δεν θα μείνει κενός. Ο William είναι ήδη πρίγκιπας οπότε με τον θάνατο της γιαγιάς του θα είναι ο νέος πρίγκιπας της Ουαλίας, ενώ η Kate Middleton θα αλλάξει τίτλο και θα πάρει τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Αυτός ο τίτλος κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana. Η αδικοχαμένη μητέρα του William και του Harry κληρονόμησε τον τίτλο όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981 και παρέμεινε γνωστή με αυτό το όνομα μέχρι τον τραγικό θάνατό της στο Παρίσι, το 1997.