Βαθιά θλίψη για την Kate Middleton: Έφυγε από τη ζωή ένας πολύ δικός της άνθρωπος

Βαθιά θλίψη για την Kate Middleton: Έφυγε από τη ζωή ένας πολύ δικός της άνθρωπος

Η Δούκισσα του Cambridge έχασε μια πολύ καλή της φίλη, που μάλιστα την είχε βοηθήσει να προετοιμαστεί για την γέννα του πρώτου της παιδιού, πρίγκιπα George.

Βαρύς ο πόνος για την Kate Middleton, καθώς έφυγε από τη ζωή η Christine Hill, η γυναίκα που της στάθηκε στην πρώτη της εγκυμοσύνη όσο κανείς άλλος και τη βοήθησε να προετοιμαστεί για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, του πρίγκιπα George.

Τόσο η Kate όσο και ο πρίγκιπας William συνήθιζαν να περνούν πολύ χρόνο με την Christine, ιδίως πριν από τον ερχομό του γιου τους τον Ιούλιο του 2013. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά επισκέφθηκαν το σπίτι της στο δυτικό Λονδίνο δύο φορές για να ζητήσουν συμβουλές και ιατρικές πληροφορίες, καθώς είχε πολλές γνώσεις πάνω στo θέμα των παιδιών.

Πρώτη φορά σε αγώνα τένις ο πρίγκιπας George - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον πατέρα του

Δυστυχώς, η Christine πέθανε σε ηλικία 74 ετών, με έναν εκπρόσωπο της οικογένειάς της να λέει στην Daily Mail:

«Θα μας λείψει πολύ. Η ζωηρή, διασκεδαστική, απλή συμπεριφορά της κέρδισε πολλούς φίλους της».

Η Christine είχε μιλήσει στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για την πολυαγαπημένη φίλη της Kate Midldeton και τον σύζυγό της πρίγκιπα William. «Η Kate είναι ένα υπέροχο κορίτσι. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε», είχε πει στην Telegraph, προσθέτοντας για τον δούκα του Cambridge: «Είμαι σίγουρη ότι ο πρίγκιπας William θα σταθεί δίπλα της στη γέννα».

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Kate Middleton

Η Kate είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη με τον πρίγκιπα George. Η δούκισσα υπέφερε και στις τρεις εγκυμοσύνες της από ακραία πρωινή αδιαθεσία, γνωστή και ως υπερέμεση, αλλά όταν κυοφορούσε τον George η κατάσταση ήταν τόσο αφόρητη που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Μιλώντας ανοιχτά για την εμπειρία της πρώτης της γέννας στο podcast της Giovanna Fletcher «Happy Mum, Happy Baby», η Middleton εξομολογήθηκε όλες τις φοβίες και τις δυσκολίες που βίωσε.

«Ήταν λίγο τρομακτικό, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Όλοι μας υποστήριξαν τόσο πολύ και ο William και εγώ συνειδητοποιήσαμε ότι η γέννηση του παιδιού μας ήταν κάτι που ενθουσίασε τους πάντες. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για την υποστήριξη που μας έδειξε ο κόσμος και πραγματικά για εμάς ήταν εξίσου σημαντικό να μοιραστούμε αυτή τη χαρά και την εκτίμηση με το κοινό. Αλλά το συναίσθημα ευγνωμοσύνης συνδυάστηκε με ένα νεογέννητο μωρό και την αβεβαιότητα για το τι ακολουθεί. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα», εξομολογήθηκε λίγο μετά τη γέννηση του πρίγκιπα George η Kate Middleton.