Τελικά θα είναι ντοκιμαντέρ ή reality αυτό που ετοιμάζουν ο Ηarry και η Meghan για την ζωή τους;

Τελικά θα είναι ντοκιμαντέρ ή reality αυτό που ετοιμάζουν ο Ηarry και η Meghan για την ζωή τους;

(AP Photo/Seth Wenig)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

«Keeping up with the Sussexs», θα μπορούσε να ονομάζεται η σειρά ντοκιμαντέρ η οποία περιγράφει το διάστημα, που έφυγαν από την βασιλική αυλή. 

Πολλοί αναρωτιούνται συχνά ποιό είναι το επάγγελμα του Harry, τώρα που πια ζει στην Αμερική και έχει αποποιηθεί της βασιλικής του ιδιότητας. Προς το παρόν ασχολείται με τα φιλανθρωπικά του ιδρύματα και με τις motivation ομιλίες του. Το Netflix ωστόσο του έβαλε deadline και θα πρέπει μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουν στα χέρια τους το υλικό για την σειρά από ντοκιμαντέρ το οποίο αφορά την ζωή τους και για το οποίο ήδη έχουν λάβει προκαταβολή. Και υπάρχει σοβαρός λόγος για τον οποίο επιμένουν.

Η ζωή από το παλάτι στην Καλιφόρνια

Ακόμη και σε δημόσιες εμφανίσεις τους, κάποιοι έχουν προσέξει τελευταία, πως ο Harry και η Meghan ακολουθούνται από ένα τηλεοπτικό συνεργείο το οποίο καταγράφει κάθε τους κίνηση. Με την πληροφορία που ήρθε πρόσφατα και από τα αμερικάνικα δίκτυα, κατανοήσαμε τι συμβαίνει. Ο πρώην πρίγκιπας ήρθε η ώρα να δουλέψει σοβαρά, καθώς το Netflix τους πιέζει να βγει το ντοκιμαντέρ τους, μέχρι τον Νοέμβριο. Και ο λόγος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει να κάνει με την παράλληλη πρεμιέρα του 5ου κύκλου του «The Crown». Θα είναι μία διπλή, χρυσή ευκαιρία για μεγάλη εμπορική επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/CUBytUjl9QJ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρόθεση της παραγωγής του The Crown είναι να φτάσουν σεναριακά την σειρά μέχρι και την γνωρίμια του William και της Kate και να μην συνεχίσουν την ιστορία μέχρι τον γάμο του ίδιου του Harry.

Συγκινεί ο πρίγκιπας Harry: «Βλέπω τη μαμά μου κάθε μέρα όταν κοιτάζω τα παιδιά μου»

Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα αλληλοκάλυψης θεμάτων ή το να προσβληθεί εκείνος από κάτι που θα έχει ειπωθεί στην σειρά, η οποία θα παίξει στο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται. Όταν πριν από δύο χρόνια ο επικεφαλής περιεχομένου του Netflix, Ted Sarandos είχε δηλώσει: «Είμαστε απίστευτα περήφανοι που επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι», περιμέναμε άμεσα αποτελέσματα, αλλά μέχρι σήμερα τίποτε δεν υλοποιήθηκε.

Κάποιοι ωστόσο θεωρούν ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι και το υπερθέαμα της δεκαετίας και ίσως τελικά να θυμίζει το Keeping up with the Kardashians, με χορταστικά πλάνα από την ζωή των πρώην royals στην Καλιφόρνια και την καθημερινότητα με τα παιδιά τους, Archie και Lilibet. Εν ολίγοις, ότι θα γίνει ένα ευρείας κατανάλωσης reality. Οι αποκαλύψεις για ότι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού, θα είναι μετρημένες, εκτιμούν και οι βασιλικοί αναλυτές. Όλοι πιστεύουν πως το ζευγάρι δεν θα ρίξει άλλο λάδι στην φωτιά. Αυτός ίσως είναι και ένας άτυπος όρος που έθεσε η γιαγιά Ελισάβετ. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, η πόρτα του Windsor θα μείνει για πάντα κλειστή για εκείνους.